Οι ειδήσεις 15/01/2022,

 

Το κολάζ είναι φτιαγμένο από τις ειδήσεις της χθεσινής μέρας, μόνο
α)Αγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της, το νοσοκομείο το θύμα (στην ΜΕΘ), άφαντος ο δράστης. 
2)Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας 32χρονος βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του στο Περιστέρι.
3) Θεσσαλονίκη "δεν θέλω να πάθει κανένα άλλο κορίτσι αυτό που έπαθα εγώ" λέει η 24χρονη για τον βιασμό της -τον ομαδικό. 

Αυτές οι ειδήσεις έχουν και παραλειπόμενα. 
Στον ξυλοδαρμό, το θύμα βρίσκεται στην ΜΕΘ,, όχι απλώς στο νοσοκομείο, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Προφανώς ο άντρας της τής χτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο. 
Στον βιασμό της 14χρονης, η 14χρονη έχει τραύματα στα γεννητικά της όργανα. 
Για τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας στην Θεσσαλονίκη για τον οποίο αδιαφόρησε τελείως η ΕΛΑΣ, αφού δημοσιοποιήθηκε μέσω των social media πριν λίγες ώρες, έχουν γίνει ήδη δεκάδες καταγγελίες για τους δράστες, που φαίνεται ήταν το χόμπυ τους να κάνουν πάρτι, ναρκώνοντας και βιάζοντας τις καλεσμένες. 

Ολες οι ειδήσεις έχουν δυο κοινά, οι δράστες είναι άντρες, νέοι μάλιστα και τα θύματα γυναίκες. Τι θα γίνει, θα πάει μακριά η βαλίτσα "κάνω τον Κινέζο"; Θα τραγουδάτε πολύ καιρό ακόμα "παίρνουμε την δικιά σου gang bang"; Θα λέτε πολύ καιρό ακόμα "τις ήθελε τις μάπες της η δικιά σου,  κολλητέ"; Θα ρωτάτε πολύ καιρό ακόμα "τι έκανε σε πάρτι, σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου η κοπέλα;"; Θα διαμαρτύρεστε πολύ καιρό ακόμα "μην τσουβαλιάζεις, δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι"; 
Αν δεν είναι "όλοι",  τι μας το λέτε; Δεν μας ενδιαφέρει, τρέμει η ψυχή μας τι ανώμαλος θα μας βγει ο καθένας που γνωρίζουμε;  Είναι πολλοί και όλοι ξέρετε τέτοιους. Σταματήστε να καλύπτετε τους ξεφτίλες, να τους κάνετε παρέα και να τους μιλάτε. Αλλιώς, μην παραπονιέστε που δεν θα βρίσκετε ούτε θηλυκή γάτα να πιεί καφέ μαζί σας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK