ΠΟΣΟ 14ΧΡΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η 14ΧΡΟΝΗ;

 

Μάθαμε χτες πως άντρας 32 χρονών βίασε την 14χρονη αδερφή της συντρόφου του, όταν η μικρότερη φιλοξενήθηκε για λίγες μέρες στο σπίτι της μεγάλης. Την καταγγελία έκανε η κοπέλα μαζί με την μητέρα της στην Διεύθυνση Ανηλίκων, εξετάστηκε από ιατροδικαστή, βρέθηκαν τραύματα στα γεννητικά της όργανα που συνάδουν με βιασμό και συνελέχθη γενετικό υλικό από τα ρούχα της κοπέλας και τα σκεπάσματα του κρεβατιού. 
Αυτά συνέβησαν τον Ιούνιο του 2021 και 7 μήνες μετά (την προηγούμενη εβδομάδα) βρήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή , γι αυτό να πούμε κι ένα ΜΠΡΑΒΟ  στις Αρχές για την άμεση κινητοποίηση. 

Σήμερα βγήκε στα κανάλια ο δικηγόρος του κατηγορούμένου για να υπερασπιστεί τον πελάτη του. Δηλαδή για να κατηγορήσει το θύμα. Όπως βλέπετε δηλώνει πως το θύμα δεν είναι και καμια καλή κοπέλα, συμμετέχει σε σάιτ ακαταλληλο για ανηλίκους. Τα υπόλοιπα "κρίσιμα στοιχεία" θα τα αποκαλύψει στην δίκη. Καταλήγει πολύ θλιμμένος λέγοντας πως :
"Η Κοινωνία πρέπει να καταλάβει πως τα σημερινά παιδιά δεν είναι αυτά που ήταν στο παρελθόν". 

Μάλιστα, η 14χροη έχει ύποπτης ηθικής δραστηριότητα, οπότε δεν αξίζει τον κόπο να ονομάσουμε οτιδήποτε της συμβεί "βιασμό". Καταρχάς, ό,τι κι αν έκανε η πιτσιρίκα στην ιδιωτική της ζωή κι όπου κι αν την οδήγησε το μυαλό της, αυτό το ίδιο το μυαλό την σεξουαλική πράξη μεταξύ εκείνης και του δραστη την ονόμασε "βιασμό", πήγε στην Αστυνομία, την κατήγγειλε ως βιασμό και την απέδειξε. Την απέδειξε με τραύματα στα γεννητικά της όργανα και γενετικό υλικό του δράστη. Επομένως εκείνη αντιλαμβάνεται τον όρο "συναίνεση' κι εκείνος όχι. Νομίζει ότι κάθε γυναίκα που πηδήχτηκε με οποιονδήποτε άλλο, δεν είναι τόσο τρομερό να πηδηχτεί μαζί του με το ζόρι.   

Έπειτα, μπορεί τα παιδιά να μην είναι αυτά που ήταν αλλά η κοπελίτσα είναι ακόμα 14 χρονών κι ο δράστης 32. Προς το παρόν το νομικό όριο του παιδιού είναι τα 14. Πού θέλουν οι ενήλικες άντρες να πάμε το όριο του παιδιού, ώστε να μπορούν να πηδάνε και να βιάζουν ανενόχλητοι τις ανήλικες; Να το πάμε στα 13; Στα 12; Στα 11 -μια που όπως είπε ο προπονητής της ιστιοπλοϊας για την 11χρονη αθλήτρια που βίασε "δεν την βίασα, εκείνη με προκάλεσε μπαίνοντας στο δωμάτιό μου με το μαγιό"- ή μήπως να το αφήσουμε φλου; 

Η Πατριαρχία θέλει να το αφήσουμε φλου και να μετράμε δεδομένα: έχει περίοδο η κοπέλα; Έχει βυζί; Είναι μπασμένο ή αναπτυγμένη , εκείνο που έλεγαν και παλιά "είναι 15 αλλά μοιάζει με 20"; Είναι παρθένα ή έχει κάνει σεξ; Ξέρει στο σεξ τα βασικά ή ξέρει κι άλλα; Γυρνάει στο σπίτι της νωρίς ή όχι; Έχει στείλει γυμνές φωτογραφίες σε αγόρια ή όχι; 
Να μετράμε δεδομένα, για το θύμα βέβαια, όχι για τον θύτη. Για τον θύτη τι να πούμε; είναι άντρας, αυτό είναι το δεδομένο Κι ο αντρας, πώς να το κάνουμε; Θέλει να πηδήξει. Ό,τι περάσει μπροστά του και μοιάζει κάπως με θηλυκό, μυρίζει θηλυκό, τέλος -χτυπάει κόκκινο η τεστοστερόνη του. Δεν κρατιέται. 

Προτείνω να παραμείνουμε στα βασικά, αυτά που προβλέπει κι ο νομοθέτης:
1) Σεξ ανήλικου με ενήλικο είναι βιασμός.
2) Σεξ χωρίς συναίνεση  είναι πάντα βιασμός, ακόμα κι αν το θύμα είναι ιερόδουλη. 
Κατανοητό; 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK