Παραβατικοί σε όλη τους την ζωή.

 

Ενα ακόμα άρθρο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που αναφέρει ότι επί χρόνια ή και δεκαετίες ανέβαζε στο Ιντερνετ ιδιωτικά βίντεο με φίλες του, σχολιάζοντας τα χυδαιότατα κλπ, κι από κάτω άπειρα σχόλια που κυρίως εκφράζουν την εξής απορία:
-Δηλαδή αν ανεβάσω φωτό ή βίντεο από γυναίκες με στρινγκ στην παραλία ή από γυμνές σε παραλία γυμνιστών, διώκομαι; 

Τα σχόλια που κυρίως διατυπώνουν μια αληθινή έκπληξη κι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί, υποδηλώνουν μια μερίδα αντρικού πληθυσμού που επί χρόνια έχει αυτήν την παραβατική συμπεριφορά. Οχι μια φορά ο καθένας για την μία γυναίκα που τον εγκατέλειψε, τον εξόργισε, ήθελε να την εκδικηθεί κλπ, αλλά κατ' εξακολούθηση, για όποια βρισκόταν πρόσφορη στην ζωή του. Έχουν συνηθίσει να ανεβάζουν φωτογραφίες γνωστών κι άγνωστών τους, να τις σχολιάζουν από κοινού με τον κάθε έναν που μπαίνει στο ίδιο σάιτ, γι αυτό πέφτουν από τα σύννεφα που με αφορμή τον Παναγιωτόπουλο διαπιστώνουν πως μπορεί να έχουν οι ίδιοι μπλεξίματα με τον νόμο για ατοπήματα του παρελθόντος τους. 

Εδω στην σελίδα έχουμε βάλει παλιότερα αναρτήσεις από σάιτ που σχολιάζουν ιερόδουλες σε οίκους ανοχής, αναφερόμενοι χυδαιότατα σε λεπτομέρειες της απόδοσής τους. Αυτή ήταν μάλλον η αρχή, οι γυναίκες που έτσι κι αλλιώς είναι απροστάτευτες. 
Αργότερα βρήκαμε αναρτήσεις με γυναίκες άγνωστες στους φωτογράφους, που φορούσαν μικροσκοπικά μαγιό στην παραλία.  Καμιά διαφορά στην ποιότητα και την προστυχιά των σχολίων με τους προηγούμενους. 
Το τρίτο στάδιο είναι οι στενές φίλες του αναρτήσαντα, που με την δημοσιοποίηση  του σώματός τους ή ερωτικών στιγμιοτύπων, γίνονται κοινόχρηστες  για όλους τους επισκέπτες του σάιτ. 

Επομενως η παραβατικότητα που αποκαλύπτεται τελευταία με το revenge porn βίντεο και φωτογραφίες, για ορισμένους είναι δεύτερη φύση και πολυετές χόμπι. Αυτό ο δικαστής πρέπει να το λάβει υπόψη του όταν εκδικάζει τις υποθέσεις κι ο νομοθέτης να αλλάξει τον νόμο. Ποινές με αναστολή λόγω "πρότερου έντιμου βίου" δεν μπορεί να αποδίδονται σε αυτούς που δεν είχαν έντιμο βίο, αλλά απλώς έτσι νομίζαμε, διότι μόνο τώρα αποκαλύφθηκε τι έκαναν επί σωρεία ετών. 
Οι παραβατικοί ολη τους την ζωή, να περάσουν αρκετά χρόνια στην φυλακή, ώστε να σκεφτούν το κακό που έκαναν. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK