Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί

 

Αυτό είναι αστείο από χιουμοριστική σελίδα που έπεσε στην αντίληψή μου 1 λεπτό μετά την αναρτησή του. Περιγράφω την εικόνα:

Χ κόκκινο, καρδούλα, Χ κόκκινο
"Η άλλη λέει ότι έβγαλε 300 ευρώ από τα κάλαντα. Κάτι μου λέει πως δεν έπαιξε μόνο το τρίγωνο"  +3 φατσούλες που χασκογελάνε. 
Στο 1 λεπτό όπως βλέπετε έχει ήδη μία κοινοποίηση και 10 αντιδράσεις, 9 άντρες που βάζουν χαχα και μια γυναίκα που βάζει like. Έχει όμως κι ένα σχόλιο. Γυναίκα ζητάει διευκρίνηση για τα λόγια του αστείου ρωτώντας:
- Δηλαδή τι άλλο έπαιξε; 

Ξαναμπαίνω στην χιουμοριστική σελίδα μια ώρα μετά κι αυτό το αστείο έχει διαγραφεί από τους διαχειριστές. Φαίνεται δεν μπορούσαν να απαντήσουν σε κατανοητά ελληνικά να μας εξηγήσουν τι άλλο όργανο έπαιξε αυτή που έβγαλε 300 ευρώ στα Κάλαντα ή δε είχαν όρεξη για 24 ώρες καυγά με την σχολιάστρια κι απανωτά report. 

Συμπέρασμα: τους αστειάτορες και τον λοιπό συρφετό που μαζεύουν like δυσφημίζοντας τις γυναίκες, αυτούς που βλέπουν παντού παλιογύναικα, βρωμιάρες κλπ, μην τους αφήνετε να πούνε ούτε μια λέξη. Ζητήστε τους τον λόγο, αμέσως. Να το σκεφτούν την άλλη φορά που θα ξαναπούν μισογυνική βλακεία. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK