ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

 

Νέα από την Αυστρία για τους ανεμβολίαστους που μπορείτε να διαβάσετε στο πρωτότυπο αγγλόφωνο άρθρο (https://www.activistpost.com/2021/12/unvaxxed-in-austria-could-be-imprisoned-for-a-year.html) ή σε μετάφραση στο κείμενο παρακάτω:
 
"Οι πολίτες της Αυστρίας που παραμένουν ανεμβολίαστοι, πιθανόν να καταλήξουν στην φυλακή για ένα έτος, σύμφωνα με τους κριτικούς του πρόσφατου διοικητικού νόμου (της Αυστρίας)
Η Σουζάν Φυρστ του Αυστριακού Κόμματος Ελευθερίας (Austrian Freedom Party) που καταψήφισε την σχετική νομοθεσία, προειδοποίησε στη Βουλή ότι ο νόμος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ σκληρότερες ποινές τους ανεμβολίαστους. Ο νόμος ανεβάζει το πρόστιμο από τα 726 ευρώ που ήταν, στις 2.000 ευρώ και αυξάνει την φυλάκιση για όσους αρνούνται να πληρώσουν από τις 4 εβδομάδες που ήταν, στον έναν χρόνο.
Με δεδομένο πως οι Αυστριακοί που δεν θα εμβολιαστούν έως τον Φεβρουάριο αντιμετωπίζουν πρόστιμο έως και 7.200 ευρώ  για μη-συμόρφωση, αυτοί που αρνούνται να πληρώσουν, επίσης αντιμετωπίζουν φυλάκιση ενός έτους. 
Η πρόσφατη νομοθεσία επίσης διατάζει τους πολίτες που φυλακίζονται να πληρώσουν για τα έξοδα της φυλάκισής τους.
Παρά το ότι η Φυρτσ προειδοποίησε ότι αυτό το νομοθέτημα τιμωρεί ακόμα περισσότερο τους ανεμβολίαστους, εγκρίθηκε από την Βουλή. 
Την στιγμή που ανακοινώθηκε, ο Καγκελάριος Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ ορκίστηκε πως θα χτυπήσει τους ανεμβολίαστους με "τιμωρίες" εάν ακόμα αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, διαβεβαιώνοντάς τους  πως "θα υποφέρουν".  
Με δεδομένο πως σύμφωνα με ορισμένους τεχνοκράτες το πρόγραμμα εμβολιασμού δεν θα τελειώσει ποτέ, η αρχική ποινή ενός έτους φυλάκισης για τους ανεμβολίαστους μπορεί να είναι μόνο η αρχή"

Αυτά λέει το άρθρο για την Αυστρία που βέβαια στον Β' παγκόσμιο Πόλεμο συμμετείχε πλήρως στις δραστηριότητες του Χίτλερ. Άραγε στην χώρα μας ποια είναι η ποινή για τους ανεμβολίαστους που δεν θα πληρώνουν τα πρόστιμα -μια που μεταφέρονται ως οφειλή στο ΑΦΜ τους; Τι παθαίνουν οι φορολογούμενοι στην Ελλάδα για απλήρωτες οφειλές; 
(Μελουζίν)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK