ΟΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

 

 "Απερισκεψία". Έτσι ονόμασε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την ανάρτηση σε 3 πορνογραφικά σάιτ βίντεο με ιδιωτικές στιγμές μεταξύ του ίδιου και της πρώην συντρόφου του.
Θα ήταν πολύ καλύτερα να μην δήλωνε τίποτα στα ΜΜΕ και να άφηνε όλη την απολογία του για τον Δικαστή -όταν δεήσει να εμφανιστεί στο Δικαστήριο. 
Θα ήταν πολύ καλύτερα διότι με αυτά τα λόγια ή επιδιώκει να θεωρήσουμε εμείς ότι είναι βλάκας, οπότε δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται, ή θεωρεί εμάς βλάκες που δεν μπορούμε να διακρίνουμε την απερισκεψία από  την κακοήθεια. 

Δεν υπάρχει καμιά απερισκεψία, υπάρχει πρόθεση να βλάψεις την γυναίκα όταν το βίντεο που γύρισες το ανεβάζεις σε πορνογραφικό σάιτ. Το πορνοσάιτ είναι φτιαγμένο για πορνό ταινίες, με γυναίκες που έχουν σκοπό να κάνουν το σώμα τους δημόσιο θέαμα, και οι άντρες βλέποντάς το να αυνανίζονται. Η δική σου σύντροφος είχε σκοπό  να γίνει δημόσιο θέαμα και υλικό αυνανισμού χιλιάδων αγνώστων ανδρών, ή είχε σκοπό μόνο να κάνει σεξ με τον δεσμό της; Έδειξε τα γεννητικά της όργανα στο Πανελλήνιο ή τα έδειξε μόνο σε εσένα; Αφού τα έδειξε μόνο σε σένα ιδιωτικά,  γιατί την  μετατρέπεις σε δημόσιο θέαμα και το σώμα της από ιδιωτικό κι απαραβίαστο που ήταν έως χτες, ξαφνικά το κάνεις κοινόχρηστο; 
 
Ο Παναγιωτόπουλος δεν έκανε καμιά απερισκεψία, απλώς έδειξε την κακία και περιφρόνησή του για την γυναίκα, πιθανόν για κάθε γυναίκα. Δεν είναι λίγοι οι άντρες που κρίνουν πως από την ώρα που κάποια έχει κάνει σεξ έστω με έναν άντρα, είναι κοινόχρηστη. Αν έχει κάνει σεξ συγκεκριμένα μαζί τους, είναι χίλιες φορές χειρότερη η γνώμη τους, ίσως επειδή καταλαβαίνουν ότι οι ίδιοι είναι για τα σκουπίδια, επομένως όποια τους διάλεξε είχε πολύ χαμηλά στάνταρ. 

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ποιές επιπτώσεις έχει στην ζωή της γυναίκας-θύματος  η "απερισκεψία" του Παναγιωτόπουλου.  Ποικίλουν  ανάλογα τον χαρακτήρα, ξεκινούν από γενικευμένη ντροπή, εσωστρέφεια, απόσυρση από τα κοινά και φτάνουν ως την αυτοκτονία. Παρά το ότι η Ελλάδα έχει 10.000.000 κατοίκους κι ο καθένας μας γνωρίζει μόνο 100-200 άτομα, εν τούτοις την κάθε πορνό ταινία βλέπουν 100.000 άνθρωποι, για αυτό ανάμεσά τους βρίσκεται σίγουρα κάποιος συγχωριανός, γείτονας, συνάδερφος, συμφοιτητής -επομένως η διαπόμπευση της γυναίκας είναι εξασφαλισμένη. Αυτό έχει περεταίρω συνέπειες επαγγελματικές, μπορεί κι ακαδημαϊκές κι ενδέχεται κάποια να γίνει θύμα εκβιασμού. Το ίδιο διάστημα που συμβαίνουν στις γυναίκες όλα αυτά,  ο "απερίσκεπτος" θύτης συνεχίζει ανέμελα την ζωή του, χωρίς καμία συνέπεια κοινωνική κι επαγγελματική. Ίσα-ίσα που μάλλον επαινείται από το κοντινό αντρικό περιβάλλον του όποιος κάνει τέτοιες βρωμιές. Boys will be boys που λέει η φράση. 

Δεν δεχόμαστε τον ισχυρισμό περί "απερισκεψίας" από άντρα με άσπρα μαλλιά κι άσπρα γένια. Όσο για την δήλωση του  πως "δεν ήθελε να βλάψει κανέναν"  απορία έχουμε τι κάνει όταν θέλει να βλάψει. Ας το εξηγήσει στον Δικαστή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK