Η 1η γυναίκα Διοικητής Τροχαίας Βόρειας Κρήτης

 

Επιτέλους, μετά από από 110 χρόνια οδήγησης, οι γυναίκες αναλαμβάνουν θέσης ευθύνης στην ρύθμιση της κυκλοφορίας των οδηγών.
 
Η Ελένη Παπαθανασίου είναι η πρώτη γυναίκα Διοικητής στην Τροχαία ΒΟΑΚ (Βορείου οδικού άξονα Κρήτης). Έχει διατελέσει Διοικητής Τροχαίας Χανίων, αλλά το κύριο έργο της ήταν εκπρόσωπος τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, από το 2011  που πρωτο-ιδρύθηκε η θέση έως τώρα. 
Όπως είπε σε συνέντευξή της στο ekriti.gr, το πιο δύσκολο καθήκον της ως εκπρόσωπος τύπου ήταν η ενημέρωση των δημοσιογράφων στην δολοφονία της Αγγλίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον, που ευτυχώς εξιχνιάστηκε. Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ήταν παγκόσμιο κι οι πληροφορίες που δίνονταν στα ΜΜΕ όφειλαν να είναι ακριβείς και τεκμηριωμένες. 
Ο τομέας που αναλαμβάνει τώρα είναι ανδροκρατούμενος τόσο από άποψη ηγεσίας, όσο και από άποψη προσωπικού που στελεχώνει την υπηρεσία. Εκείνη δεν ανησυχεί διότι είναι σίγουρη πως προτεραιότητα όλων είναι η οδική ασφάλεια στη Κρήτη, επομένως η συνεργασία των ανδρών συναδέρφων της είναι δεδομένη.
 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ελένη Παπαθανασίου και τα καινούργια της καθήκοντα, σε αυτήν την θέση ευθύνης που ως σήμερα καταλάμβαναν μόνο άντρες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK