ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ-ΤΕΡΑΣ

 

Ορίστε η 49χρονη γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό στο Χαλάνδρι. Δεν τον σκότωσε καν, τον τραυμάτισε μόνο, κι όμως αντιμετωπίζεται πολύ χειρότερα από δολοφόνους που σκότωσαν γυναίκα +κόρη+ πεθερά κι όλη η δράση τους περιγράφηκε ως "οικογενειακή τραγωδία", χωρις ειδική μνεία στον δράστη (φωτό στο πρώτο σχόλιο). Αυτή η δράστις είναι η γυναίκα-τέρας, γενικότερα. Γιατί;

Συγκεντρώνει πάνω της 3 χαρακτηριστικά που γεννούν το μίσος:
1)Προσπάθησε αυτή, μια γυναίκα, να σκοτώσει άντρα. Ο φόνος είναι η ανωμαλία στην τάξη πραγμάτων της κοινωνίας, όμως εντός της ανωμαλίας παραμένει η κοινωνική ιεραρχία, η ομαλότητα είναι οι άντρες να σκοτώνουν γυναίκες ΚΑΙ άλλους άντρες, επομένως οι άντρες να σκοτώνονται ΜΟΝΟ από άντρες. Σχετική η παροιμία "σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι".  
2) Εχει κάνει παιδί εκτός γάμου, δηλαδή όχι μόνο έχει αποδεδειγμένα σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά δρα εκτός θρησκευτικής αποδοχής.
3) Είναι Αλβανή. Υπάρχει ολόκληρη παραφιλολογία γύρω από τις αλλοδαπές που άλλες με εγκυμοσύνες, άλλες με την φροντίδα τους σε ηλικιωμένους χήρους κλπ, καταφέρνουν να "τυλίξουν" τους Έλληνες άντρες. 

Βεβαίως πριν το μίσος, υπάρχει ο φθόνος που η δράστις γεννάει  στην πλειοψηφία των αντρών κι αρκετών γυναικών πανελλήνια, χωρίς να κάνει τίποτα, απλώς δια της παρουσίας της: είναι εκπληκτικά όμορφη εκ φύσεως. Οι άντρες την φθονούν επειδή ως που να πεθάνουν, ποτέ δεν θα καταφέρουν να αγκαλιάσουν κάποια τόσο όμορφη. Οι γυναίκες, επειδή ποτέ δεν θα την φτάσουν σε ομορφιά. 

Έτσι ο φθόνος και το μίσος συνδυάζονται στον ψυχικό κόσμο των σχολιαστών, αλλά εμφανίζονται στα σχόλια μεταμφιεσμένοι σε μια από τις κάτωθι μορφές ανωτερότητας του σχολιαστή:
* Ηθική: αποτροπιασμός για την εξώλης και προώλης που τα έμπλεξε με παντρεμένο άνθρωπο. Πολύ περίεργο αν σκεφτούμε ότι το 50% των παντρεμένων είναι επίσης μοιχοί, επομένως δεν έπρεπε  να κατακρίνουν τους ομοίους τους. 
* Πατριωτική: διαπίστωση πως οι Αλβανοί είναι άτιμη ράτσα, όσα καλά κι αν τους κάνεις, θα σου την φέρουν πισώπλατα. Άσχετο το ότι ψάχνουμε να βρούμε τα καλά που τους κάναμε. 
* Χριστιανική: Η δράστις έκανε παιδί εξώγαμο, με λίγα λόγια από ένωση που δεν ευλογήθηκε από την Εκκλησία. Ευτυχώς που βρέθηκε ο χριστιανός (ο πατέρας), τής το πήρε και το μεγαλώνει σε μια σωστή οικογένεια (την προϋπάρχουσα δική του, την ευλογημένη από την Εκκλησία). Τι θα κάναμε αν δεν υπήρχε η αγιότητα της Οικογένειας; 
*Γονεϊκή: δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ενεργοί μπαμπάδες-σχολιαστές που καταδεικνύουν πόσο ακατάλληλες είναι ορισμένες γυναίκες για την ανατροφή παιδιών, αφού ορισμένες από αυτές σχεδόν δολοφονούν τον πατέρα μπροστά στα μάτια του απιδιού. Αυτά τα σχόλια είναι τα πιο γελοία από όλα, αφού δεν έγιναν καθόλου σχόλια προ ημερών που στην Κρήτη άντρας μαχαίρωσε με 16 μαχαιριές την γυναίκα του, κι όχι μόνο κανείς δεν νοιάστηκε για τον ψυχικό κόσμο των παιδιών, αλλά η ίδια η αστυνομία κάλεσε τον γιό να μεταπείσει τον πατέρα του από την αυτοκτονία. Φαίνεται πως ψυχικός κόσμος των παιδιών τραυματίζεται μονομερώς, μόνο όταν η μητέρα ασκεί βία στον άντρα της, όχι όταν ο πατέρας ξυλοκοπεί, βιάζει ή δολοφονεί την μάνα μπροστά στα παιδιά. 

Οσος κι αν είναι ο οχετός των σχολίων για την γυναίκα-τέρας από τους "ανώτερους" σχολιαστές, δεν πρόκειται να αλλάξει το αποτέλεσμα: η λίστα των ανδροκτονιών ΔΕΝ θα ξεκινήσει με την Κλαούντια ούτε και φέτος. Από την άλλη μεριά, η λίστα των γυναικοκτονιών, έχει ήδη 13 νεκρές για το 2021. Πριν γράψετε το φαρμακερό σας σχόλιο,  κοιτάξτε τα νούμερα της πραγματικότητας. Αυτά μιλάνε μόνα τους κι ο δικός σας μισογυνισμός δεν κρύβεται. 
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK