ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΒΙΑ

 

Ιδού λοιπόν, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα καινούργιο τύπο άντρα, εκείνον τον απελευθερωμένο, τον ατρόμητο, που δεν φοβάται μήπως τον περάσουν όχι αρκετά αρρενωπό, γι αυτό καταγγέλλει την βία που δέχεται από γυναίκα και μάλιστα την καταγγέλλει στην αστυνομία και στους δικαστές. Αυτό είναι βήμα προόδου, γιατί -επιτέλους- πρέπει να αναδειχθεί το δράμα που βιώνουν σιωπηλά τουλάχιστον ορισμένοι άντρες, οι ήπιοι και πολιτισμένοι που έμπλεξαν με τις βρωμιάρες.
 
Μισό λεπτό, να το ξαναπιάσω από την αρχή, πιο ρεαλιστικά.
 
Ιδού λοιπόν, βρισκόμαστε σε έναν καινούργιου τύπου μισογύνη, εκείνου που δεν ντρέπεται να εκτεθεί  ως αδύναμος σε συγγενείς, φίλους, γειτονιά, στην υφήλιο ολόκληρη αρκεί να καταφέρει να βλάψει την γυναίκα που τον εγκατέλειψε. 
Ελεεινός πατέρας, χειρότερος από τον γάτο και τον λέοντα που ορμάνε να κατασπαράξουν τα αρσενικά νεογέννητα γατάκια και λιονταράκια, δεν διστάζει να σύρει ΚΑΙ τον γιό στα Δικαστήρια, λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ πως η σύζυγος τον κακοποίησε κι ο γιός την ενίσχυσε. 
Ευτυχώς το Δικαστήριο δεν τον πίστεψε. 
 
Προφανώς αυτές οι καταγγελίες θα πυκνώσουν. Οι μισογύνηδες αρθρογράφοι ας κρατάνε μικρό καλάθι πριν βάλουν πηχυαίους τίτλους "Κακοποίηση από γυναίκα". Οι άντρες που τραβάνε τον δικό τους δρόμο  (MGTOW), τον τραβάνε κυρίως επειδή δεν βρίσκεται καμία να τους ανεχτεί και να περπατήσει μαζί τους, όχι γιατί είναι πολύ καλά παιδιά που οι γυναίκες τα πάτησαν στον λαιμό.
(Μελουζίν)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK