Η 14ΧΡΟΝΗ ΧΙΟΝΑΤΗ

 

Καινούργιο σκίτσο της Χιονάτης και του πρίγκιπά της από την σκιτσογράφο Οξάνα Πατσένκο. Λέγεται "Μετά το "Happily ever after", μεταφρασμένο στα δικά μας ελληνικά "Μετά το κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα". Εχει 9.500 like αυτή η ανάρτηση. 

Όπως βλέπετε η Χιονάτη που έζησε σε ένα πατριαρχικό παραμύθι αφού εκεί βρήκε τον τέλειο άντρα που την έσωσε από τον θάνατο και την πήρε υπό την προστασία του, συνεχίζει πατριαρχικότατα: γίνεται μαμά και ποζάρει σαν τις πανευτυχείς εγκύους στο Ινσταγκραμ, φορώντας μάξι φόρεμα με το σωστό βαθύ σκίσιμο στο πόδι -διότι η σωστή γυναίκα, παραμένει sex symbol ακόμα και δυό λεπτά πριν γεννήσει, ενώ δεν παραλείπει να φωνάζει κομμώτρια και makeup artist προκειμένου να φωτογραφηθεί για το Ινστα, μέσα στο μαιευτήριο. 
Αυτή η Χιονάτη δεν έχει άσχημες εξελίξεις με τον πρίγκιπά της, π.χ να την χτυπάει, π.χ. να γυρνάει με άλλες γυναίκες, π.χ. να χωρίσουν -πράγμα που συμβαίνει στο 50% των γάμων. Οχι, η Χιονάτη είναι τυχερή, της πάνε όλα καλά και της αξίζει αφού έχει κάνει το πατριαρχικό της καθήκον: έμεινε άσπιλη κι αγνή πριν τον γάμο περιμένοντας τον καλό της, ενώ αμέσως μετά τον γάμο μπήκε στον αναπαραγωγική διαδικασία, να μην μείνει ο θρόνος χωρίς κληρονόμους.
 
Πολύ ωραία λοιπόν, ας δεχτούμε ότι όλα της πήγαν καλά και θα συνεχίσουν να της πηγαίνουν. Μπορούμε να θυμηθούμε μισό λεπτό ότι η Χιονάτη είναι 14 χρονών κι ο πρίγκιπάς της 31; Μπορούμε να μάθουμε για ποιό λόγο η τραγική ζωή μιάς παιδούλας που την εκμεταλλεύτηκε ένας πολύ μεγαλύτερος άντρας, γίνεται ταινία κι εμπνέει ακόμα σήμερα σκιτσογράφους; 
Η Χιονάτη δεν έπρεπε ποτέ να έχει παντρευτεί, έπρεπε απλούστατα να πάει στο σχολείο της. Εκεί στο σχολείο, να συνδεθεί αισθηματικά με τα νεαρά αγόρια της ηλικίας της, τους συμμαθητές της. Να κάνει κάθε φορά τα πραγματά που ταιριάζουν στην πνευματική της ανάπτυξη, όχι στην ανάπτυξη του στήθους της. Κι όταν κάποτε το μυαλό της ωριμάσει, τότε θα έχει έρθει η ώρα και για γάμους και για παιδιά -εάν αυτή νομίζει ότι έτσι θα ζήσει ομορφότερα. 
Τι δουλειά έχει η Χιονάτη με έναν παιδεραστή; 
Έχουμε ξεχάσει το τέλος που έχουν οι δεσμοί με παιδεραστές; 
Δεν νομίζω, η δολοφονία της Κάρολιν είναι πρόσφατη. 

Λίγο έλεος για τις Χιονάτες, τόσο οι καλλιτέχνες, όσο κι η Κοινωνία. Αφήστε τα κοριτσάκια να ζήσουν την εφηβεία τους. Εχουν χρόνο για τα βάσανα των ενήλικων γυναικών, εδώ θα είναι και θα τς περιμένουν. 
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK