ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ SΕX TOYS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

 

Διαφήμιση στο fb με δυό κούκλες. Είναι για παιγνίδια; Όχι, είναι για σεξουαλικά βοηθήματα. Καταρχάς, δεν έπρεπε να υπάρχει στο fb, εκτός αν έχουμε διασφαλίσει πως όλοι οι εγγεγραμμένοι είναι πάνω από 18 χρονών. 

Η εικόνα μας προϊδεάζει για το τι θα βρούμε στην συνέχεια, δείχνει τον Κεν και την Μπάρμπι μόνο που ο Κεν είναι πίσω από την Μπάρμπι. Γιατί παιδιά έτσι; Δεν έχουν μούτρα, να φιληθούν; Δεν έχουν στήθος, κοιλιά, αιδοίο, πέος, που όλα βρίσκονται μπροστά; Τι γίνεται εδώ; Τι σκατά βοηθήματα πουλάτε; 


Εγώ είμαι γυναίκα, πηγαίνω λοιπόν στην γυναικεία στήλη. 
1η κατηγορία "δονητές".
2η "πρωκτικά" με την σουρεαλιστική περιγραφή "σφήνες, didlos, δονητές, μπιλιες και εργαλεία για την υγιεινή και το μασάζ του προστάτη..". 
Τι; ποιανού προστάτη; Εχουν οι γυναίκες προστάτη; Μήπως να ξαναπάτε στο Γυμνάσιο να μάθετε τα βασικά της ανατομίας; Οι γυναίκες δεν εχουν προστάτη. Δεν έχουν τίποτα μέσα στον πρωκτό, έχουν μόνο δέρμα ΕΞΩ από τον πρωκτό που ανταποκρίνεται σε χάδια -όπως παντού το δέρμα. Επειδή δεν έχουν προστάτη, δεν έπρεπε να βάλετε τίποτα πρωκτικό στις κατηγορίες των γυναικών, εκτός εάν... 

...εκτός εάν στο μυαλό σας έχετε πώς οι γυναίκες θα ικανοποιήσουν τις πορνογραφικές φαντασιώσεις των ανδρών, αυτών που σας μοιάζουν κι έλιωσαν το κεφάλι τους από το πορνό, ή εκείνων που απλώς αδιαφορούν για τις εντελώς αρκεί να κάνουν το κέφι τους. Υπάρχουν άντρες που είναι γεμάτοι κακία για τις γυναίκες κι ενσυνείδητα λένε "δεν βαριέσαι κι αν πονάνε οι γυναίκες, δεν βαριέσαι κι αν βλάπτεται ή υγεία τους, δεν βαριέσαι κι αν τους ζητάμε αυτά που δεν θα κάναμε ποτέ στο δικό μας πρωκτό, και τι έγινε δηλαδή, δεν πάνε και να ψοφήσουν, έτσι κι αλλιώς βρωμιάρες είναι όλες".

Μαζέψτε το κεφάλι σας. Τον πρωκτό μας δεν τον έχουμε για να ευχαριστούμε τους άντρες, τον έχουμε για δικές μας βιολογικές ανάγκες. Όλο το σώου γίνεται μόνο στο μπροστινό μέρος του σώματος μας, το πίσω το έχουμε για να το θαυμάζουν οι θεατές, να το φιλούν και να το χαϊδεύουν. Μαζέψτε το κεφάλι σας. Αντε, γιατί πολύ μακριά πήγε η βαλίτσα. 
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK