Ο ΣΕΒΑΣΜΌΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ

 

Η είδηση αφορά την πολιτεία του Τέξας των Η.Π.Α. Τον Μάιο του 2021 ο κυβερνήτης της πολιτείας Γκρεγκ Αμποτ κατάφερε να περάσει έναν νόμο με τον οποίο οι πολίτες μπορούν να μηνύσουν αυτόν που βοηθάει σε μια έκτρωση, εάν η έκτρωση αφορά έμβρυο με "ανιχνεύσιμο καρδιακό παλμό" detectable heart beat, κι από την μήνυση να πάρουν έως 10.000 δολάρια. 
"Αυτός που βοηθάει", είναι ο γιατρός, οι νοσοκόμες, οι σύμβουλοι στα κέντρα αναπαραγωγικού προγραμματισμού, έως και ο συγγενής που μεταφέρει την έγκυο που θα κάνει έκτρωση. 
Ο "ανιχνεύσιμος καρδιακός παλμός" εντοπίζεται περίπου στις 6 βδομάδες εγκυμοσύνης, στιγμή που το 85% των γυναικών δεν έχουν αντιληφθεί ότι είναι έγκυοι, ή δεν έχουν καταφέρει να συλλέξουν το απαραίτητο χρηματικό ποσόν για την έκτρωση (έφηβες,  φτωχές γυναίκες και μετανάστριες από τις οποίες είναι γεμάτο το Τέξας). 

Αυτός ο νόμος είναι παρόμοιος με νόμους άλλων 12 αμερικανικών πολιτειών που κατέπεσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ λόγω αυτοδιάθεσης του σώματος της γυναίκας, όμως η διαφορά του είναι ότι στρέφεται όχι κατά της εγκύου, αλλά κατά αυτών που βοηθούν στην έκτρωση, επομένως δεν πλήττεται το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, γι αυτόν τον λόγο το Ανώτατο Δικαστήριο τον επικύρωσε. 
Οι γιατροί και οι ιδιοκτήτες κλινικών ήδη δήλωσαν ότι θα συμμορφωθούν, για λόγους επιβίωσης. Ήδη γνωρίζουμε ότι εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό που έκανε σχεδόν αδύνατη την έκτρωση στο Τέξας από τον Μάρτιο του 2020 έως σήμερα, τα ταξίδια εκτός πολιτείας αυξήθηκαν κατα 400%. Να προσθέσουμε ότι οι κλινικές που ειδικεύονταν στις εκτρώσεις το 2013 που άρχισε μια σειρά νομοθετημάτων κατά της έκτρωσης ήταν 40 σε όλη την Πολιτεία και το 2021 είναι μόνο 20, ενώ ταυτόχρονα εμφανίστηκαν τα "ιατρεία της ερήμου", καλύβες μέσα στην έρημο που ένα μεμονωμένο άτομο κάνει εκτρώσεις χωρίς τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό. 

Επομένως από εδώ και στο εξής η έκτρωση καθίσταται αδύνατη στην πολιτεία του Τέξας για την πλειονότητα των γυναικών, π.χ. για τις μαθήτριες σχολείου και τις φοιτήτριες, για τις γκαρσόνες, εργάτριες  και όσες έχουν κακοπληρωμένες δουλειές, φυσικά για τις ιερόδουλες και τις μετανάστριες. 

Όλα αυτά γίνονται εξαιτίας το σεβασμού στον ανιχνεύσιμο παλμό του εμβρύου. Οι υποστηρικτές του νόμου και οι πολιτικοί που τον ψήφισαν, ισχυρίζονται ότι ΔΕΝ μισούν τις γυναίκες, ΔΕΝ μισούν την σεξουαλική δραστηριότητα των γυναικών, ΔΕΝ προσπαθούν να τιμωρήσουν εκείνες που κάνουν σεξ για απόλαυση, ΔΕΝ  προσπαθούν να τις μετατρέψουν σε αναπαραγωγικές μηχανές. Απλώς, προστατεύουν την ζωή. Όχι της εγκύου που πολλαπλασιάζεται ο κίνδυνος γι αυτήν, αλλά του εμβρύου. Τι κρίμα που τους ενδιαφέρει να βγει το μωρό στο φως της μέρας, αλλά όχι τι πώς θα το μεγαλώσει η ανήλικη ή φτωχή μητέρα του από εκεί και μετά, για τα επόμενα 20 χρόνια! 

Σχόλια

  1. 1982
    🇬🇧👸👸🤴🤴👑🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
    ο τι βλέπεις βλέπω
    στις ειδήσεις

    τα έχω σκεφτεί και εγώ αυτά

    το συμπέρασμα μου είναι απλό

    εφόσον ο Ηρώδης σκότωσε βρέφη
    ας σκοτώσει και η γυναίκα

    Ασε που την έκτρωση την κάνει άνδρας ιατρος

    Εκεί έχουν αστυνομοκρατία
    δε το εγκρίνω
    αν θέλετε να πετατε βρέφη σε σκουπίδια
    κάντε το
    όλοι δολοφονούν
    σιγά το πράγμα
    η κοινωνία δε σώζεται
    με την έκτρωση
    η την μη έκτρωση

    καλύτερα όλα χύμα
    η κατάληξη είναι η ίδια
    τι βρέφος τι 90 ετών
    Η κατάληξη είναι η ίδια
    συμφωνώ με την έκτρωση
    μέχρι εσείς οι ίδιες
    βάλετε μυαλό
    και φυσικά ο μαλακας που γκαστρωσε και έφυγε
    πρέπει να συλληφθεί
    και να παντρευτεί με το ζόρι

    Jordan Peterson
    said
    enforced monogamy
    και για τα 2 φύλλα
    άντε γιατί πολύ ελευθερία
    έχετε όλες και όλοι.
    σας χρειάζεται μοναστήρι
    και μεσαίωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK