ΒΙΑΣΜΟΙ, ΞΥΛΟ, ΩΘΗΣΗ ΣΕ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ

 

"Σοκαριστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας" γράφει ο τίτλος στην είδηση και πράγματι αληθεύει. Ωριμος σύζυγος, κακοποιούσε επί χρόνια την πολύ νεότερη συζυγό του και μητέρα των δυό παιδιών τους, από την μέρα που τού αποκάλυψε ότι είχε έναν σύντομο δεσμό με άλλον άντρα. 

Ο δράστης που είχε πολυάριθμους εξωσυζυγικούς δεσμούς ο ίδιος με αποτέλεσμα να αφήνει από την αρχή του γάμου την σύζυγο διαρκώς μόνη της με τα παιδιά, από την αποκάλυψη της δικής της απιστίας και μετά, κρατούσε την γυναίκα κλειδωμένη στο σπίτι, την βίαζε συστηματικά,  την χτυπούσε διαρκώς, την δάγκωνε και προσπαθούσε να την πνίξει. Εμπόδιο στα σχέδιά του στάθηκε (όσες φορές βρισκόταν κοντά) ο αδερφός του που έμενε στο ισόγειο του κτηρίου έως το 2017. Ακριβώς τότε ο σύζυγος δήλωσε στην γυναίκα ότι θα την σκοτώσει, αφού ήταν πια χωρίς "προστάτη" και η γυναίκα εγκατέλειψε την οικογενειακή οικία παίρνοντας μαζί της τα δυό παιδιά. 

Το σύνολο της βίας που δέχτηκε η γυναίκα είναι σοκαριστικό, περισσότερο όμως από όλα η προσπάθεια του άντρα να εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή την γυναίκα του, με ΣΚΥΛΙ ράτσας ροτβάιλερ που είχε στην κατοχή του. Όπως έλεγε, ο σκύλος ήταν καλύτερος από τον εραστή που διάλεξε αυτή.

Η υπόθεση θα συζητηθεί στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου στις 11 Οκτωβρίου. Ο δράστης αρνείται τα πάντα και ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες είναι δόλιο σχέδιο που επινόησε η σύζυγος για να τον εξαναγκάσει σε διαζύγιο. Υποθέτω εννοεί ότι σκοπεύει όχι να αρνηθεί το διαζύγιο, αλλά να ζητήσει την επιμέλεια των τέκνων. Οι Κοινωνικές υπηρεσίες πρόνοιας ανηλίκων, ευτυχώς, έχουν καταγράψει τα τεκταινόμενα από το 2009 έως και το τέλος. Θα είναι ο λόγος τους βαρύνων; Θα βρεθεί κάποιος άλλος μάρτυρας; Θα γίνει πιστευτή η γυναίκα; Θα καταλήξει ο δράστης στην φυλακή, ή θα αθωωθεί και θα πάρει μαζί του τα παιδιά; Δεν αποκλείεται να το δούμε κι αυτό. Όπως είπε ο βουλευτής Λοβέρδος για το νομοσχέδιο της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας, που είναι πια νόμος,  "ένας άντρας μπορεί να κακοποιεί την σύζυγό του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακός πατέρας". 

Εδώ στα Πολιτικά Ημερολόγια πιστεύουμε την γυναίκα και της ευχόμαστε να δικαιωθεί.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK