ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

 

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μόνικας Γκιούς, Ρουμάνας μετανάστριας που ζούσε κι εργαζόταν 20 χρόνια στην Ελλάδα καθαρίζοντας σπίτια και φροντίζοντας ηλικιωμένους. Ήταν πααντρεμένη, χωρισμένη, μητέρα 3 παιδιών, εκ των οποίων τα δύο ανήλικα εδώ κι ένα χρόνο ζουν με τον πατέρα τους στην Αθήνα, ενώ  το μεγάλο που είναι 22 χρονών κατοικεί κι εργάζεται στην Αγγλία. 
Η Μόνικα Γκιούς εξαφανίστηκε από προσώπου γης στα 42 της, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2021 και τυχαία εχθές βρέθηκε νεκρή και θαμμένη κάτω από τσιμέντο, στην αυλή του σπιτιού που πριν ενοικίαζε μαζί με τον σύντροφό της. Αυτό συνέβη στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. 
 
Ποιός την σκότωσε; Δεν ξέρουμε. Ξέρουμε όμως ότι η Μόνικα Γκιούς από την ηλικία της φωτογραφίας και μετά, έζησε ως σάκος του μποξ. Πρώτα για τον σύζυγό της -που με τα πολλά τον χώρισε πριν λίγα χρόνια, επωμιζόμενη το βάρος της ανατροφής των 3 παιδιών. Μετά για τον φίλο της, έναν άντρα που αποδείχθηκε εξίσου βίαιος και κακοποιούσε αυτήν και τα δύο μικρότερα παιδιά της που ακόμα διέμεναν μαζί της. Ο σύζυγος, μαθαίνοντας για την κακοποίηση των τέκνων, τα πήρε στην Αθήνα μαζί του. Η Μόνικα όμως που είχε πια πληγεί η υγεία της και δεν μπορούσε να εργαστεί, παρέμεινε στην Κυπαρισσία με τον καινούργιο σύντροφο. Δυστυχώς η κακοποίησή της συνεχίστηκε με απίστευτο ρυθμό. Τον τελευταίο χρόνο μεταφέρθηκε 19 φορές στο νοσοκομείο λόγω ξυλοδαρμού. Ναι. 19 φορές στο νοσοκομείο. Η τελευταία φορά ήταν τα Χριστούγεννα, λιγότερο από δυο μήνες πριν την εξαφάνισή της. Η Μόνικα Γκιούς είχε σπασμένα πλευρά και σπασμένο χέρι.

Από εκεί και στο εξής τα ίχνη της χάθηκαν. Κανείς δεν ξανάκουσε λέξη της, έτσι κι αλλιώς δεν είχε ούτε κινητό, ούτε σταθερό τηλέφωνο και τηλεφωνούσε στους δικούς της από τηλεφωνικούς θαλάμους. Ο σύντροφός της που επέστρεψε στην Ρουμανία δυό μέρες μετά την εξαφάνιση της Μόνικας, αφού αγόρασε άμμο και τσιμέντο για να κάνει κάποιες εργασίες στο σπίτι -όπως δήλωσε- ισχυρίζεται ότι η γυναίκα εγκατέλειψε τον ίδιο και την Ελλάδα και "ζει και βασιλεύει" κάπου. Ο μεγάλος γιός που ζει στην Αγγλία δήλωσε πως η μητέρα του αποκλείεται να εγκατέλειψε την χώρα, γιατί απλούστατα δεν είχε "χαρτιά' και δεν μπορούσε να πάει πουθενά. ¨Όσο για τον αν ζει και βασιλεύει, τώρα γνωρίζουμε, δεν ζει και δεν βασιλεύει πουθενά, είναι θαμμένη μαφιόζικα κάτω από τσιμέντο, στην αυλή του παλιού σπιτιού της, με όλα τα κόκαλα του κορμιού της σπασμένα και κολλημένα ξανά και ξανά. 

Πώς δολοφονήθηκε η Μόνικα Γκιούς; Θα το μάθουμε σύντομα. Ξέρουμε πάντως πώς έζησε: σαν σάκος του μποξ. Νομίζω μπορούμε να πούμε πως όλη η ζωή της ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. 
(Μελουζίν)

Σχόλια

  1. 1982
    🇬🇧👸🤴🤴👑🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
    το είδα στη νικολουλη
    αυτό

    είναι θέμα εξουσίας
    μάλλον
    εγώ θέλω όμως την ουσία
    προς το παρών τη βγάζω
    εισπνεοντας λιβάνι
    κάτι κάνει.....για νόμιμη ουσία
    άλλο ουσία.....άλλο εξουσία

    αλλά εσείς θέλετε τον εξουσιαστή Chad
    Σας κατανοώ
    σας επιτρέπω να γκρινιάζετε
    ενώ εσείς διαλέγετε βίαιους άνδρες
    Γιατί μόνο αυτούς θεωρητε άνδρες
    τα θέλετε όλα δικά σας
    θέλετε έναν μάγκα Chad
    υπό τον έλεγχο σας
    ελεγχόμενη βία θέλετε
    αλλά καμία φορά
    τα πράγματα ξεφεύγουν
    όπως στη Φολέγανδρο
    και Ρόδο τοπαλουδη

    εγώ δεν επιμενω
    να πάτε στον μάγκα
    αυτόν διαλέξατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK