Ο ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ

 

Ανάρτηση όπου ο Ηλίας Μόσιαλος, εκπρόσωπος της κυβέρνησης για θέματα κορονοϊού, απαντάει σε πολίτη που είναι ανεμβολίαστος και σε περίπτωση μετάγγισης δεν θέλει να πάρει αίμα από εμβολιασμένο. Ο Μόσιαλος του απαντά ότι θα πρέπει να γίνει στον αιμοδότη εξέταση αντι-ψεκ αντισωμάτων (όπου "ψεκ" κάθε ανεμβολίαστος) και αυτό να συνεχιστεί έως ότου βρεθεί κάποιος ομοίων αντιλήψεων με αυτόν που ρώτησε, στην γλώσσα του Μόσιαλου "ψεκ". Εάν δεν βρεθεί κατάλληλος αιμοδότης, τότε ο ερωτών θα κάνει την μετάγγιση παίρνοντας το ρίσκο να αλλάξει το DNA του και να μεταβληθεί σε Εσκιμώο. 

Αυτό το ποστ υποτίθεται ότι είναι χιουμοριστικό. Σαν αυτό υπάρχουν πολλά. Αλλά έχει διαφορετικό βάρος το τρολλάρισμα του περιπτερά προς τον μπακάλη και διαφορετικό αυτό του κυβερνητικού μέλους προς τον Πολίτη. 

Ο Μόσιαλος είναι υπέρ του εμβολιασμού, αλλά δεν είναι αιμοδότης. Αν ήταν θα γνώριζε ότι τα άτομα δεν μπορούν να δώσουν αίμα για πολύ απλούς λόγους, π.χ. αν έχουν κάνει τατουάζ ή έχουν τρυπήσει τα αυτιά τους τους τελευταίους 6 μήνες, αν πήραν αντιβίωση τις προηγούμενες 7 μέρες, αν έχουν έστω και απλό κρυολόγημα τις τελευταίες μέρες, ακόμα και αν έχουν γενικώς αλλεργίες. Δεν μπορούν διότι για τον ασθενή, το μεταγγιζόμενο αίμα εγκυμονεί κινδύνους. 

Ο Μόσιαλος λοιπόν δεν έπρεπε να διακωμωδεί την ανησυχία για το αίμα που περιέχει  mRNA, μια τεχνολογία που ποτέ πριν δεν χρησιμοποιήθηκε σε φάρμακο και άνθρωπο, μια τεχνολογία που δεν γνωρίζουμε τι επιπτώσεις θα έχει στο σώμα μετά από 3 χρόνια.  Εάν όλοι μαζί ανησυχούμε για τον αιμοδότη που τρύπησε τα αυτιά του πριν έξι μήνες ή πήρε Augmentin  την προηγούμενη βδομάδα, τότε  ο πολίτης δικαιούται να ανησυχεί γι αυτόν που πήρε εμβόλιο κι ο Μόσιαλος υποχρεούται να απαντήσει ευπρεπώς στον πολίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK