ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ Ο ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ;

 

Στην φωτογραφία μας ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο που αυτή την στιγμή παίζει στον Ολυμπιακό. Σήμερα συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού 17χρονης. Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, οι δύο τους έβγαιναν τον τελευταίο καιρό -χωρίς να έχουν σεξουαλικές σχέσεις- εχθές όμως το βράδυ διασκέδασαν σε μπαρ του Ωρωπού και στην συνέχεια ο Σεμέδο την οδήγησε μεθυσμένη στο σπίτι του όπου την βίασε, μαζί με κάποιον 40χρονο Νιγηριανό -δηλαδή η κατηγορία είναι ομαδικός βιασμός. 

Το Ίντερνετ είναι γεμάτο χλευαστικά σχόλια όχι για τον Σεμέδο που επέδειξε σχεδόν παιδεραστική διαγωγή απλώς και μόνο βγαίνοντας με το κορίτσι, αλλά χλευαστικά για την κοπέλα. Δύο είναι οι κύριες γραμμές σχολίων: 1) τι ήθελε η 17χρονη για ποτό μαζί του; Εκείνη τον παγίδεψε και προσπαθεί να του φάει λεφτά, 2) η ομάδα του δεν τον θέλει και ψάχνει πώς να τον ξεφορτωθεί, "στημένη" είναι η κοπέλα. Με λίγα λόγια η κυρίαρχη θεωρία λέει πως ο Σεμέδο είναι αθώος και είναι το πραγματικό θύμα, ενώ η κοπέλα είναι η δόλια και ο αληθινός θύτης στην υπόθεση.

Αυτή η θεωρία στηρίζεται στον πανάρχαιο μύθο της γυναίκας που ακόμα και ανήλικη, διαθέτει ένα ακατανίκητο όπλο: προκαλεί την αντρική επιθυμία. Η γυναίκα το γνωρίζει και το χρησιμοποιεί έτσι ώστε να αχρηστεύει τελείως το μυαλό ακόμα και των ενηλίκων ανδρών. Στην πραγματική ζωή δεν καταφέρνουμε να επαληθεύσουμε αυτόν τον μύθο, οι γνωστές μας γυναίκες που ως έφηβες απέκτησαν σύντροφο ενήλικο άντρα, ήταν εκείνες που χειραγωγήθηκαν από τον πολύ πιο ώριμο άντρα, ή και κακοποιήθηκαν (όπως πρόσφατα η νεαρή με τον 40χρονο αστυνομικό που την εξέδιδε) ή ακόμα και κατέληξαν νεκρές (όπως η Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο). Ανήλικο κορίτσι -ενήλικος άντρας, το κορόιδο της υπόθεσης είναι το κορίτσι, μόνο αυτό έχουμε δει στην πραγματικότητα, γι αυτό τον λόγο αποκλείουμε το δόλιο σχέδιο εκ μέρους της ανήλικης. 

Αντιθέτως η καθόλου δημοφιλής θεωρία μεταξύ των σχολιαστών, πως ο Σεμέδο βίασε την κοπέλα απλώς γιατί έτσι του κάπνισε, υποστηρίζεται από ορισμένα στοιχεία του χαρακτήρα και του παρελθόντος του Σεμέδο, δηλαδή του ποινικού παρελθόντος του που είναι μακρύ. Στις 19/11/2017 πορτιέρης κλαμπ τον κατήγγειλε για επίθεση με όπλο που δεν βρέθηκε, γι αυτό η κατηγορία εξέπεσε. Το 2018 καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλακή με αναστολή για σωρεία κακουργημάτων που τέλεσε μαζί με άλλους στις 20/02/2018, δηλαδή για ένοπλη ληστεία, απαγωγή κι απόπειρα ανθρωποκτονίας ατόμου, καθώς και για οπλοκατοχή. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να του απαγορευτεί η είσοδος στην Ισπανία. Επομένως γνωρίζουμε ότι ο Σελέδο είναι βίαιο άτομο και δεν τα πάει καλά με την ειρηνική διαβίωση. Αραγε η σεξουαλική του διαγωγή είναι παρεμφερής; Βεβαίως. Κατηγορήθηκε στις  29/10/2017 για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα, την οποία μάλιστα απείλησε με ένα σπασμένο μπουκάλι. 

Σε γενικές γραμμές ο Σεμέδο δεν μοιάζει με θύμα κανενός εκτός από του χαρακτήρα του, που χρησιμοποιεί την βία ως μέσο επιβολής πάνω στους άλλους: αντιπάλους στο γήπεδο, πορτιέρηδες που δεν σε αφήνουν να μπεις στο κλαμπ, γνωστούς που σε έβρισαν  ή σου χρωστάνε, γυναίκες που δεν σε θέλουν. Είναι απλούστατα άλλος ένας άντρας που ΔΕΝ αντιλαμβάνεται πως στην ζωή δεν μπορεί να γίνεται πάντα αυτό που θες εσύ. Πολλές φορές θα ακούς ΟΧΙ και τότε πρέπει να το βουλώνεις και να πηγαίνεις ήσυχα παρακάτω.


 

Σχόλια

  1. 1982
    🇬🇧🇬🇷🤴🤴👑👑👑
    Ο ΣΕΜΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΠΗΣ CHAD
    θύμα είναι ο Φιλιππίδης και ο λιγναδης
    επειδή ήταν λευκοί μπήκαν φυλακή

    ενώ ο ΑΡΠΑΗΣ CHAD
    ΑΡΧΟΝΤΑΣ

    μάγκας είναι
    όχι θύμα
    ο ΑΡΑΠΗΣ
    Ο ΝΙΓΚΑ
    αυτοί και οι άραβες βιάζουν
    ατιμώρητοι
    αν τους πυροβολήσει κάνεις
    δε θα φταίει
    ΚΑΡΙΟΛΕΣ
    γουστάρετε τον αραπη
    καλά κάνετε
    Αυτός είναι ο chad
    νίκησε στη τροφική αλυσίδα

    ούτε βίασε
    σε κλαμπ ήταν
    άρα πουτανακι γάμησέ με τη θέλησή της
    αλλά ήθελε με τη μήνυση
    να του φάει λεφτά
    Δε φτάνει το άλλο έφαγε
    θέλει και λεφτά
    πλήρωσε ο αραπης
    και βγήκε με εγγύηση
    σιγά την είδηση
    στο Πούτσο του
    άρχοντας
    ο μαύρος chad

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK