ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ!

 

Το έχουμε εμπεδώσει: οι γυναίκες στο Αφγανιστάν φοβούνται τους άντρες. Ισχυρίζονται ότι η καθεμία ξεχωριστά κι όλες μαζί ως ομάδα, υποτιμούνται από το σύνολο του αντρικού πληθυσμού κι ότι ιδιαιτέρως το σώμα τους και η σεξουαλικότητά τους βρίσκεται επί διαρκή επιτήρηση, με πιθανή την σωματική τιμωρία τους εάν δεν συμπεριφερθούν κατά το προσδοκώμενο.  
 
Κατα διαβολική σύμπτωση, οι γυναίκες της Δύσης επίσης φοβούνται τους άντρες και μάλιστα για τους ίδιους λόγους. Κι αυτές πιστεύουν οτι υποτιμούνται από τον αντρικό πληθυσμό, ενώ υπάρχει σεξουαλική διαγωγή που είναι επίσης προσδοκώμενη από αυτές, με την διαφορά ότι το προσδοκώμενο αλλάζει ανάλογα με τις περιστάσεις και τον άντρα. Εάν μου επιτρέπεται να το θέσω κάπως σχηματικά, ο μέσος άντρας ονειρεύεται μια κοινωνία όπου όλες οι γυναίκες κάθονται στα παγκάκια με ανοιχτά τα πόδια και τον περιμένουν, όμως ταυτόχρονα έχει μία στο σπίτι του, πολύ μαζεμένη, μόνο για τον εαυτό του, η οποία έχει εξαιρετικές επιδόσεις στο σεξ, πλην όμως δεν γνώρισε κανένα άντρα στην ζωή της εκτός από τον ίδιο.
 
Σε γενικές γραμμές στην Ανατολή οι γυναίκες οφείλουν να απαγορεύουν την πρόσβαση των ανδρών στο σώμα τους, ενώ στην Δύση οφείλουν να διευκολύνουν την πρόσβαση στο σώμα τους, παρέχοντας σεξουαλικές χάρες σε διάφορους. Αυτό γίνεται κατανοητό στις γυναίκες όχι απλώς με τους χαρακτηρισμούς "αγ@μητη" και "ξινομο@να" που εκτοξεύονται καθημερινώς από τους άντρες προς όλες τις απρόθυμες για σεξ γυναίκες, αλλά και με αισχρότατες εικόνες που στέλνουν σαφέστατα μηνύματα στο σύνολο των γυναικών, π.χ. όπως αυτήν εδώ. 
Βλέπουμε την πύλη για το Gessnock πάρκο στην Γλασκώβη όπου γίνονται πολλά φεστιβάλ. Η πύλη έχει πάνω της ένα έργο τέχνης που πληρώθηκε με Δημοτικό χρήμα. Το έργο απεικονίζει δυό γυναικεία πόδια που φορούν κόκκινα ψηλοτάκουνα κι είναι ορθάνοιχτα. 
Τι μήνυμα στέλνει το έργο τέχνης; Μάλλον "Όσες περνάτε την πύλη, ετοιμαστείτε να έχετε κι ανοιχτά τα πόδια σας. Στο φεστιβάλ μας δεν θέλουμε πουριτανές και κρυόκωλες. ΄Εχουμε μπύρα, ωραία μουσική και περιμένουμε να πηδήξουμε. Μην μας χαλάτε το κέφι". 

Είναι γενικευμένη αντίληψη πως οι γυναίκες οφείλουν σε στιγμές ευθυμίας και γιορτής, να επιτρέπουν στους μεθυσμένους άντρες να παραφέρονται, δηλαδή να τους επιτίθενται σεξουαλικά. Είναι παγκόσμια η δικαιολογία των βιαστών "δεν κατάλαβα τι έκανα, ήμουν λιώμα από το ποτό". Ωστόσο μέχρι τώρα ποτέ δεν είχαμε δει επίσημα, μεγάλη πινακίδα που να προετοιμάζει τις γυναίκες για την σεξουαλική επίθεση που θα ακολουθήσει. Να σημειώσουμε ότι σε αυτό το πάρκο μόλις τον Φεβρουάριο βιάστηκε μια έφηβη, ενώ η πύλη βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο. 
 
Συμπέρασμα; οι διαφορές Ανατολής και Δύσης δεν είναι πολύ σημαντικές, παντού το γυναικείο σώμα είναι το πεδίο άσκησης εξουσίας. Το μόνο που αλλάζει είναι οι απαιτητές πειθαρχήσεις. 
(Μελουζίν)

Σχόλια

  1. 1982
    🇬🇧🇬🇷🤴👸👑👑👑👑👑👑👑👑
    η ανατολή είναι ανώτερη
    δε θέλω να τη γάμανε όλοι
    η μπούρκα κάνει καλό

    βλαμενες
    ειδικά ο άλλος
    εκεί θέλω να περιορίσω την ελευθερία
    στον άλλο

    ποιος νομίζει ότι είναι
    που θα γαμαει
    και εγώ θα ζω με ψίχουλα
    αν βρω κάνα όπλο δε θα φταίω

    εγώ η ανατολή
    δε γαμαει κάνεις
    η γυναίκα..μπούρκα
    και ο άνδρας στο μέτωπο
    πολεμάει το ΝΑΤΟ
    τον εβραϊσμο
    ας είναι ισλάμ
    αλλά κάνουν
    μπούρκα και ξερό ψωμί

    που θα κάνουν και πάρτυ
    ειδικά ο άλλος
    τέλος πάντων
    αυτά
    .....
    εσείς δε ξέρετε
    ο τι το ΝΑΤΟ έχει γυναίκες
    στο στρατό
    είναι αγάπη αυτό???
    στη κουζίνα της
    και στο χαρέμι με τα πέπλα
    ξέρει είναι η θέση της
    αχ....τα πέπλα και ο χορός της κοιλιάς
    .....
    αχ σε μια άλλη ζωή θα ειμαι εγώ ο μαχαραγιας
    βλαμενες
    αν και ο γκαουταμα
    γεννήθηκε με.χαρεμι στο Νεπάλ
    το όποιο παράτησε
    και πήγε και έκατσε κάτω από ένα δέντρο
    και έγινε Βούδας
    αντ έβγαλε άκρη γιατί το έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK