SWEET SIXTEEN


Δεξιά στην φωτογραφία, ο πατέρας της νεαρής που εξέδιδε και κακοποιούσε ο αστυνομικός. Κι ο πατέρας βίαζε την κόρη του, από 11 χρόνων. Το μπλουζάκι του γράφει "Γλυκά 16", τι χαμένος! Μα υπάρχουν τόσο ξετσιπωτοι αντρες; Θα είναι η εξαίρεση ασφαλώς, κάποια τέρατα...

Τέρατα ναι, η εξαίρεση όχι. Αυτός εδώ το πήγε ένα βήμα πιο πέρα, βίαζε το δικό του παιδί. Αλλά αυτοί που είδαν το μπλουζάκι του και δεν του είπαν "τι γράφει εδώ ρε παλιογερε, ανώμαλε;" Αυτοι που λένε "στα 4 κι ας είναι και 14"; Αυτοί που ήταν πελάτες της κοπέλας κι είχαν απαίτηση να πληρώσουν και να πηδηξουν κοριτσάκι; Αυτοί που εδώ και 30 χρόνια πηδάνε ανήλικες Ουκρανές πορνες; Αυτός εδώ στην δεξιά φωτογραφία φωτογραφία, ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας που καταγράφηκε από την ΕΥΠ η συζήτηση του ;
Ο νταβατζής λεει:
- Έχω ένα παρτουζακι 17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει, δεν φαντάζεσαι.
Κι ο υπουργός απαντάει:
-Δεν είναι 17 χρονών.
Δηλαδή " πας να με γελάσεις, να μου δώσεις μια 19χρονη, όχι 17χρονη".
Ο νταβατζής επιμένει, έχει καλό "πράγμα "
-Ακους τι σου λέω εγω; Πάει σχολείο.
- Καλή είναι, συμφωνεί ο υπουργός. 
 
Καλή για πηδημα και ξύλο, μην ξεχνιόμαστε. Ο υπουργός δεν πηδαει αν δεν δείρει, δεν ερεθίζεται αλλιώς, μόνο αν δείρει. Και δεν δέρνει μεγάλες, μόνο ανήλικες. Γιατί; Γιατί ο τρόμος είναι μεγαλύτερος κι η επιτυχία του πιο μεγάλη, αυτός, ένα κορμί που είναι στην κάτω βόλτα, που το αίμα του είναι χημικό εργαστήριο από χάπια χοληστερίνης, πίεσης, πήξης του αίματος, καταρχάς μισεί τις γυναίκες. Όλες. Δεν μπορεί να βρει γυναίκα τζάμπα, γιατί είναι απαίσιος, δεν τον γουστάρουν οι γυναίκες. Τις πληρώνει, κάνει την δουλειά του αλλά συνεχίζει να τις μισεί γιατί το θυμάται ότι πληρώνει. Τις νέες γυναίκες τις μισεί δύο φορές, είναι γυναίκες κι έχουν όλη την ζωή μπροστά τους -οπως δεν την έχει ο ίδιος. Τα θυμαρακια έχουν αρχίσει να του γνέφουν. 
 
Όλοι οι πελάτες ανηλικων κι οι προπονητές κι οι καθηγητές κι οι παπάδες, όλοι όσοι με την βία, πληρώνοντας ή εξαπατωντας καταφέρνουν να κάνουν σεξ με ανηλικες, όλοι τους γνωρίζουν ότι αυτό το σεξ οι ίδιοι δεν το αξίζουν. Αυτό που κάνουν είναι πάντα βιασμός, το γνωρίζουν και το κάνουν εν γνωση τους. Παίρνουν εκδίκηση βεβηλώνοντας τα νεανικά γυναικεία σώματα. Δεν κινούνται από θαυμασμό προς τις γυναίκες και την τελειότητα της νεότητας, κινούνται από μίσος προς όλες τις γυναίκες και μίσος για την νεότητα που έχουν εκείνες, ενώ οι ίδιοι όχι πια. 
 
Πόσοι είναι αυτοί οι άντρες οι ώριμοι προς σαπιοι που απλώνουν το χέρι τους σε ανήλικες; Πολλοί. Αρκετοί ώστε αυτός εδώ, το ερείπιο με τα άσπρα μαλλιά, να φοράει μπλούζα "Sweet sixteen " και να μην κουνιέται βλέφαρο.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK