Ο μισογυνισμος των κυνηγών

 

Ναι, χρηματικό αντίτιμο για το αιδοίο ή τον κόλπο του θηλυκού αγριόχοιρου. Αυτό γίνεται στα πλαίσια του ελέγχου του πληθυσμού του αγριόχοιρου κλπ. Και γίνεται όχι επειδή κάποιος ανώμαλος το σκέφτηκε, αλλά με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ)
Φυσικά γεννιούνται απορίες:
1)Τι σόι άνθρωπος είναι αυτός που θα βγει με την καραμπίνα να πυροβολήσει άγρια γουρούνα και μετά με το μαχαίρι θα αφαιρέσει το αιδοίο της ή τον κόλπο της, ώστε να τον προσκομισει στις Αρχές για να πληρωθεί; Μήπως πρέπει να φωνάξουμε κι έναν ψυχίατρο να τον εξετάσει; Μήπως πρέπει να ενημερώσουμε την γυναίκα του, να γνωρίζει ποιον παντρεύτηκε;
2) Γιατί να κόψουμε το αιδοίο της γουρούνας κι όχι τους όρχεις και το πέος του γουρούνου; Η γουρούνα έχει περιορισμένη ικανότητα τεκνοποιησης, όπως όλα τα θηλυκά. Θα συλλάβει, θα είναι έγκυος επί μήνες, θα γεννήσει Χ γουρουνάκια κι αυτό θα το κάνει τις λίγες φορές που της επιτρέπουν τα δικά της γόνιμα χρόνια. Εάν όμως αφαιρέσουμε μόνο τους όρχεις από ένα αρσενικό γουρούνι (χωρίς να το σκοτώσουμε) εξαφανίζουμε κάθε πιθανότητα αυτό το αρσενικό να γονιμοποιήσει οποιοδήποτε θηλυκό, για ΠΑΝΤΑ.
Γιατί το μυαλό ολων και του Κράτους πάει πάντα στην καταδιωξη των θηλυκών, στην διαπόμπευση των θηλυκών, στην ανάδειξη της θηλυκης αναπαραγωγής ως "Επικίνδυνης για το σύνολο ", κι όχι της αντρικής αναπαραγωγής από όπου αρχίζουν ολα; Γίνονται μωρά χωρίς το σποράκια του μπαμπά να μπει στο αυγουλακι της μαμας; Πότε θα δούμε να καταδιωκονται τα σποράκια;
Ποτέ. Φέτος λέμε ότι οι γουρούνες κάνουν πολλά παιδιά, του χρόνου ότι μειώθηκε υπερβολικά ο πληθυσμός τους και γενικότερα για ο,τι γίνεται στο είδος αγριογουρουνο, φταίνε πάντα τα θηλυκά.
Να δεις που κάπου το έχω ξαναδεί αυτό...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK