ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ή ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ;

 

"Απίστευτο περιστατικό" -λεει η εφημερίδα, εννοώντας ανόητο κι αστείο. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες και παρά το ότι είχε χρώματα και υλικά οικοδομής, θεώρησαν ότι ο στόκος που βρήκαν ήταν κοκαΐνη. Συνέλαβαν τον οδηγό και τον συνοδηγό, κατεσχεσαν το αυτοκίνητο, τα κινητά, 3.000 ευρώ κι έχωσαν στο κρατητήριο τους δύο άντρες για 48 ώρες, ώσπου ο εργαστηριακός έλεγχος να αποδείξει πως ο στόκος ήταν στόκος. Οι ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι και τέλος ιστορίας, ούτε γάτα ούτε ζημιά, δηλαδή ούτε συγνώμη, ούτε αποζημίωση για την ταλαιπωρία και την διαπόμπευση τους.
Το περιστατικό δεν είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι αστείο, είναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΌ, επειδή οι δύο επιβαίνοντες απλούστατα ήταν Αλβανοί. Αυτός ήταν ο επιβαρυντικός παράγοντας που τους μετέτρεψε από οικοδόμους σε εμπόρους ναρκωτικών στα μάτια των αστυνομικών. Πότε δεν έχει συμβεί σε Έλληνες οικοδόμους, ο στόκος να μην μοιάζει με στόκο αλλά με κοκαΐνη.
Έτσι λοιπόν, ο τίτλος της εφημερίδας είναι λάθος. Όχι "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ " χαχαχα, αλλά "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΌ ". Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK