ΝΕΟ ΣΠΟΡ: Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 

Καλοκαίρι, παραλία, κολύμπι, μαγιό. Σωστά;
Λάθος. Όχι για τις γυναίκες. Γι αυτές η παραλία είναι ο καινούργιος τρόπος να φωτογραφίζονται εν αγνοία τους κι οι φωτο τους να αναρτώνται σε σάιτ -χωρίς την άδειά τους φυσικά. Η παραλία είναι δημόσιος χώρος, όμως η φωτογράφιση ανθρώπων που βρίσκονται στον δημόσιο χώρο δεν είναι δικαίωμα. Αυτό που συμβαίνει έχει την εξής διαδρομή:
Οι σχολιαστές το μόνο που φροντίζουν είναι να σβήνουν όπως-όπως τα πρόσωπα, ενώ αναφέρουν τόπο φωτογράφισης και εθνικότητα, αν την γνωρίζουν.

 Έχουν κατηγορίες αναλογα με την ηλικία της γυναίκας: πιπινια, πουροπιπίνια, θείτσα. 

Έχουν βαθμολογίες, τρία, τέσσερα, μέχρι οκτώ -είναι αυστηροί. 

Κάνουν εκτιμήσεις "η καλύτερη ηλικία είναι μέχρι 23, μετά κρεμάνε όλα" κι αντιδικούν μεταξύ τους "πουροπιπίνια σε pool bar, αλείφονται, αυτά είναι τα καλύτερα, έχουν εμπειρία".

Μετά αναπτύσσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις σε πλήρη ανάπτυξη της κουλτούρας βιασμού "για κάτι τέτοιες ξεκ@@@ρες θα πάρω τζετ σκι, να τις πετύχω στα ανοιχτα που δεν θα εχουν ανάσα ούτε κουπί να σηκώσουν, γιατί είναι βλαμμένες, δεν υπολογίζουν τη απόσταση και να προτείνω ρυμούλκηση με αντάλλαγμα παρτουζίτσα" κι ο επόμενος δίνει καλύτερη ιδέα "τι παλιοξεκ@@ρες είναι αυτές, βιασμό θέλουν όλες τους, τύλιγμα με σκοινί στο υπόγειο, 6μηνο βιασμό και μετά τις αφήνεις πάλι στην φυση". Σε αυτό το σημείο κάποιος φωνάζει "απαράδεκτο σχόλιο,  ο διαχειριστής να σε μπλοκάρει αμέσως, είσαι επικίνδυνος". 

Ωστόσο, η παρέα δεν χάνει το κέφι της, προχωράει στις αναρτήσεις, κάποιον τον μαλώνουν οτι οι φωτογραφίες του δεν είναι καλές, είναι από το πλάι κι απαντάει "δεν μπορούσα να βγάλω καλύτερες, συνοδευόμουν". Τυχερή αυτή που τον συνόδευε! 

Φυσικά δεν λείπει κι η καλοπροαίρετη κοινωνική κριτική "έχει χαθεί η ντροπή εδώ και χρόνια, οι γονείς δίνουν άπλετη ελευθερία στα βλαστάρια τους και κάνουν ό,τι θέλουν" 

που καταλήγει: 

"με τέτοιους γονείς και τέτοια κοινωνία, δεν πρέπει να μας κάνουν εντύπωση οι καταστραμμένες γενιές που μεγαλώνουν, μηδέν ήθος, μηδέν αξίες!".

Έτσι λοιπόν κυρίες και κύριοι, σε σάιτ αναρτώνται φωτογραφίες γυναικών, σχολιάζονται λεπτομερώς και πορνογραφικά τα σώματα τους, εκδηλώνονται σεξουαλικά σενάρια έως και βιασμού μετά βασανισμού των φωτογραφιζόμενων, γίνονται εικασίες για την ηθική υπόσταση έως και 15χρονων κοριτσιών η οποία βγαίνει φυσικά λειψή, και όλα αυτά από άτομα με ηθική της κατωτάτης υποστάθμης και κατ' εξακολούθηση (ορισμένοι σχολιαστές είναι μέλη από το 2008!). 

Είναι νόμιμα όλα αυτά; 

(Μελουζίν)

υ.γ. ευχαριστώ πολύ την Σόφι που μου έστειλε τις φωτογραφίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK