ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΝΑ ΄ΧΕΤΕ

 


Δήλωση του Φιλιππίδη που αξίζει να την γιορτάσουμε: "Δεν περίμενα ΠΟΤΕ να καταλήξω στην φυλακή". Επιτέλους! κάποιος μέχρι χτες πολύ ισχυρός, κατάλαβε ότι δεν είναι τόσο ισχυρός ώστε να έχει ασυλία για οποιαδήποτε πράξη του -συμπεριλαμβανομένου του βιασμού. 
 
Ο Φιλιππίδης ουσιαστικά μονολογεί απορημένος. Εκφράζει την έκπληξή του για κάτι πρωτόγνωρο στον χώρο του θεάτρου: η μικρή ηθοποιός καταγγέλλει τον μεγάλο θιασάρχη κι αυτός πραγματικά τιμωρείται! Όμως η δήλωσή του δεν αξίζει τόσο πολύ μόνη της, όσο αξίζει ως προειδοποίηση για τους υπόλοιπους που κάνουν ή σκοπεύουν να κάνουν τα ίδια αίσχη: θιασάρχες, καναλάρχες, πρόεδροι αθλητικών ομοσπονδιών, ιδιοκτήτες καφέ, μέχρι κι οι τυροπιτάδες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν σεξουαλικά τις εξαρτώμενες επαγγελματικά από αυτούς. Είναι λοιπόν ωφέλιμο για όλες εμάς τις εργασιακά υποτελείς, να αντιλαμβάνονται οι ιεραρχικά ανώτεροι πως δεν έχουν ακαταδίωκτο, όπως νόμιζαν. 

Συμπέρασμα; Όποιοι δεν θέλουν να καταλήξουν στην φυλακή για τα σεξουαλικά τους, να μας ρωτάνε αν δεχόμαστε να προχωρήσουμε σε πράξεις μαζί τους. Αλλιώς, τον φόβο μας να 'χουν. 
(Μελουζίν)

Σχόλια

  1. 1982
    🇬🇧🇬🇷🤴👸👑👑👑👑
    εγώ δε κατάλαβα το άδικημα του
    τέλος πάντων
    αυτά
    ...
    αν πει ένα συγνωμη ?
    θα βγει?
    Αφού τώρα τελείωσε πάει
    πέρασε
    ας βγει
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK