ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ

 

Δεν καταλαβαίνουμε τι γράφουν οι ειδήσεις, αφού οι δημοσιογράφοι ειδικεύονται πια στις μεταφορές, τις παρομοιώσεις, την αλληγορία και τον σουρεαλισμό. Δεν είναι μόνο η "οικογενειακή τραγωδία" που μπαίνει στην θέση της κάθε γυναικοκτονίας, αλλά όλες οι δραστηριότητες των ανδρών περιγράφονται με συνθηματικές λέξεις που καταλαβαίνουν οι μυημένοι, κι εγώ δεν είμαι στους μυημένους. Εδω, ας πούμε γράφει :
"Γυναίκα πρότεινε σε 82χρονο σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής και τον "έγδυσε""
Δηλαδή τον έκλεψε. Πώς το έκανε;
"Η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του ΧΩΡΙΣ την θέλησή του και με την μέθοδο ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ του απέσπασε 400 ευρώ κι έγινε καπνός. "
Μισό λεπτό, αφού μπήκε στο αμάξι χωρίς την θέλησή του άντρα πώς κατάφερε να τον απασχολήσει αρκετά , αλλά πάλι χωρίς την θέλησή του; Ήθελε ή δεν ήθελε να απασχοληθεί; Του άρεσε, ναι ή όχι που τον απασχολούσε; Μάλλον ναι και μάλλον η απασχόληση ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα και δεν του έμεινε μυαλό για κάτι άλλο. Επομένως το σχεδόν θύμα, δεν μπορεί να παραπονεθεί παρά μόνο για το ότι του στοίχισε πολύ ακριβά το κάθε λεπτό απασχόλησης. Άλλο είναι αυτό, κι άλλο να λέμε ότι η γυναίκα τον έκλεψε.
Να σημειώσουμε εδώ ότι υπάρχουν κάποιες απασχολήσεις που στοιχίζουν πολύ, π.χ. οι χειροτεχνίες, το κέντημα, το ράψιμο κλπ, αυτά που γίνονται σύμφωνα με τα γούστα του πελάτη, στο χέρι. Οποιανού δεν του αρέσει η τιμή για το κέντημα χειρός και το ράψιμο στα μέτρα του, να απευθυνθεί στο μηχανικό κι ετοιματζίδικο.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK