Η αντρική αποτρίχωση "εκεί κάτω"

 

Χαριτωμένη ανάρτηση από αντρικό σάιτ, με θέμα την αποτρίχωση των ανδρών, και η παράγραφος της φωτογραφία μας αφορά συγκεκριμένα την αποτρίχωση των γεννητικών οργάνων. 
Ο αρθρογράφος θέλει να μιλήσει καθαρά, αλλά δυστυχώς, επειδή επιμένει ότι η αποτρίχωση χαμηλά είναι απαραίτητη, κι επειδή δύσκολα θα δεχθούν αυτή την σκέψη οι άντρες,  οι άντρακλες, οι αρσενικοί, αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει όλα τα τερτίπια του γραπτού λόγου: μεταφορές, παρομοιώσεις κι αγγλικούς όρους. 
 
Ξεκινάει λέγοντας ότι η αποτρίχωση είναι "θέμα marketing", πράγμα πολύ περίεργο. Πουλάτε κάτι ή έγραψε το κείμενο ένας λογιστής που λογαριάζει κέρδη και ζημίες;
 
Συνεχίζει παρομοιάζοντας τα αντρικά γεννητικά όργανα με "κήπο στον οποίο εσύ  θέλεις να προσελκύσεις γυναίκες προς επίσκεψη". Δεν ισχυρίζομαι ότι τα αντρικά όργανα είναι άσχημα, αλλά λίγο κράττει στις υπερβολές, όχι και κήπος! Δεν έχουν καμία ποικιλία στα χρώματα και στα σχήματα, ούτε ασφαλώς μυρωδιά σαν των λουλουδιών. 

Μετά ο συντάκτης βεβαιώνει ότι "καμιά γυναίκα δεν θέλει να πλησιάσει μια ζούγκλα με πυκνή τρομακτική βλάστηση". Μισό λεπτό, η ζούγκλα είναι τρομακτική επειδή μπορεί να κρύβει κινδύνους, πύθωνες, τίγρεις και σαρκοβόρα φυτά. Οι τρίχες πώς μπορούν να γίνουν τρομακτικές; Προβλέπονται από την φύση στο ανθρώπινο σώμα και δεν είναι με κανένα τρόπο επικίνδυνες.
 
Ο συντάκτης μας τελειώνει "κράτα την αυλή σου περιποιημένη ώστε οι κυρίες να κοιτούν το δένδρο κι όχι το δάσος". Αυτό είναι εντελώς αντρική σκέψη η οποία εκπορεύεται από αντρικές φήμες που ΔΕΝ επιβεβαιώνονται στις γυναικείες συζητήσεις. Το δένδρο δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών, μετράει περισσότερο η γενικότερη συμπεριφορά του άντρα και η προθυμία του. Εκτός αυτού, από άποψη αισθητικής και αναλογιών, ίσως υπάρχουν λόγοι να μην αποκαλύψει κάποιος το δένδρο σε μια έκταση αποψιλωμένη, π.χ. εάν το δένδρο δεν έχει ωραίο σχήμα ή ωραίο χρώμα, ή συνηθισμένο μέγεθος. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλλον είναι καλύτερα να καλύπτουμε με ένα πέπλο μυστηρίου το δένδρο. 
 
Το ζήτημα της αντρικής περιποίησης δεν είναι δικά μου δουλειά, θα το αποφασίσουν οι άντρες. Πάντως ακόμα κι αν δεν αληθεύει αυτό που νομίζω, δηλαδή ότι οι γυναίκες δεν απωθούνται από το αντρικό σώμα στην φυσική του μορφή, αληθεύει τουλάχιστον ετούτο: τα γούστα στην κηπουρική ποικίλουν πολύ. Σε άλλες αρέσουν οι οργανωμένοι κήποι των Βερσαλλιών και σε άλλες οι απλές αυλές των αγροτόσπιτων με τα χαμομηλάκια, τις παπαρούνες και τα αγριόχορτα. Μην προσπαθείτε εσείς οι συντάκτες αντρικών περιοδικών να αναγκάσετε τους άντρες σε ομοιομορφία, αρκετά υποφέρουμε όλοι μας από τα πρότυπα ομορφιάς. 
Μελουζίν)



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK