Η Κάτια Ζυγουλη (και κάποιες άλλες ταυτόχρονα) δηλώνει "έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο". Πολύ τολμηρό βήμα, αποκαθήλωση της τέλειας ομορφιάς που είναι το πρότυπο. 
 
Είναι πολύ αργά για τολμηρά βήματα για όσες έφτιαξαν με τα χέρια τους, με τις ρετουσαρισμενες φωτογραφίες τους, τις πλαστικές εγχειρήσεις τους κλπ, τα ανέφικτο πρότυπα ομορφιάς μέσα στα οποία ζούμε. Είναι πολύ αργά γιατί η ζημιά που έκαναν στις υπόλοιπες γυναίκες δεν αναστρέφεται: οι πλαστικές που έκαναν οι υπόλοιπες, οι αποτριχώσεις με λέιζερ παντού, οι αλλοπρόσαλλες δίαιτες κι οι νευρικές ανορεξίες, τα άπειρα "πάλι σαν σκατα είμαι σήμερα " των χιλιάδων κοριτσιών μπροστά στον καθρέφτη κλπ. 
 
Είναι πολύ αργά για όσες πλασαραν τον εαυτό τους ως τέλειες πλαστικές Μπάρμπι κι έβγαλαν χρήματα κι έγιναν διάσημες και πήραν 5.000 like ανά ψεύτικη φώτο, τώρα να παραστήσουν τις απλές γυναίκες της διπλανής πόρτας. Το παρελθόν δεν παραγράφεται. Όχι όταν είναι τόσο ζημιογόνο για τους άλλους κι όχι όταν κρατάει από την εφηβεία ως την μέση ηλικία.
 
Σε ο,τι με αφορά, είναι πολύ αργά. Εγώ το παρελθόν του καθενός, δεν το ξεχνάω.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK