ΟΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΙ

 

Διαφήμιση για μπαρ που βγήκε κατευθείαν από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Όπως βλέπετε λέει πως κάθε Κυριακή έχει "pussy yard", δηλαδή "αυλή με αιδοία", αφθονία με λίγα λόγια από αιδοία. 
 
Προφανώς οι ιδιοκτήτες δεν έχουν καταλάβει πού βρίσκονται. Αυτοί που έχουν το μαγαζί κι οι άντρες που έλκονται από τέτοιες ηλίθιες διαφημίσεις, δεν πήραν χαμπάρι ότι οι καιροί άλλαξαν. Ότι δεν γίνεται να μειώνεις τις γυναίκες μετατρέποντάς τες από ανθρώπους, σε γεννητικά όργανα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να είσαι συνέχεια μόνος σου σαν τον κούκο και να γκρινιάζεις στις αναρτήσεις σου:
"Είναι όλες γιόλες. Σκύλες κακιασμένες που δεν ξέρουν τι ζητάνε από έναν άντρα. Εμένα δεν με προτιμούν επειδή δεν έχω λεφτά, αν είχα λεφτά θα λυνόταν το πρόβλημα. Δεν τους αρέσουν τα τίμια λαϊκά παιδιά που μιλάνε στα ίσια ". 
 
Μαγαζάτορες και θαμώνες του καταστήματος, μαζέψτε το κεφάλι σας. Αυτός ο καιρός της ματσίλας και των τσιτάτων του Καφενείου των Φιλάθλων, έχει τελειώσει. Λίγη αυτοκριτική. Και τέλος πάντων, ακούσατε ποτέ γυναίκες να λένε "θα πάμε σε ένα ωραίο κλάμπ, αληθινή αυλή με πέη";  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK