ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ

Με αφορμή των νεαρό που ακολούθησε μια κοπέλα ως το σπίτι της με το μόριό του έξω από το παντελόνι,  το ίντερνετ πλημύρισε αναρτήσεις από μισογύνηδες, αλλά κι από φεμινιστές άντρες. Αυτές οι αναρτήσεις είναι γεμάτες από αγανάκτηση για τη "τοξική αρρενωπότητα" που μας περιβάλει, ανησυχία για την ασφάλεια των γυναικών και οικτο για την απάθεια της Κοινωνίας. 

Οι αναρτήσεις των φεμινιστών ανδρών έχουν πολύ καλή υποδοχή από τους κοινό του Fb, ειδικώς το γυναικείο. Επιτέλους, να κάποιος άντρας που κάθισε το Άγιο Πνεύμα στην κεφαλή του κι είδε το φως το αληθινό- αυτό σκέφτονται οι αναγνώστριες. Όσο πιο ακραίο το κείμενο κι όσο πιο αηδιασμένος ο συντάκτης, τόσο πιο θερμές οι αντιδράσεις -τα like γίνονται καρδούλες. Οι άντρες αναγνώστες ή βάζουν κι αυτοί like ή δεν βάζουν τίποτα κι αποχωρούν, πάντως δεν βρίζουν. Την ίδια ώρα στις γυναικείες αναρτήσεις που είναι διατυπωμένες με την μισή οξύτητα από τις αντρικές, οι αντιδράσεις είναι χλιαρές ή μαζεύονται δεκάδες αντρικά σχόλια διαμαρτυρίας για τις "υπερβολές" της φεμινίστριας. 

Γι αυτό θέλω να πω κάτι στις γυναίκες: στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν άντρες φεμινιστές. Όλα τα κείμενα που γράφονται από άντρες έχουν σκοπό την προβολή των συντακτών τους. Όλα. 

ΔΕΝ υπάρχουν άντρες φεμινιστές κι αυτό είναι λογικό. Ο φεμινισμός είναι η απελευθέρωση των γυναικών από τους άντρες και τις απαιτήσεις τους. Οι άντρες δεν έχουν κανένα λόγο να αγωνίζονται για να χάσουν την βολή τους. Δεν έχουν κανένα λόγο να αγωνίζονται κατά της Πατριαρχίας. Δεν καταλαβαίνουν καν τι είναι η Πατριαρχία, γιατί δεν την νιώθουν στο σβέρκο τους. Δεν έχουν το γυναικείο βίωμα.
Οι ομοφυλόφιλοι άντρες κάτι καταλαβαίνουν από Πατριαρχία, σχεδόν τίποτα δηλαδή, μόνο αυτό που τους αφορά, π.χ. ότι δεν μπορούν να φιληθούν με τον δεσμό τους δημόσια κι ότι δεν μπορούν να βάψουν το μαλλί τους πορτοκαλί. Αυτό δεν τους εμποδίζει να είναι χωμένοι ως τον λαιμό στην Πατριαρχία ζητώντας απεριόριστη πρόσβαση στο σώμα των γυναικών όπως οι υπόλοιποι άντρες, αλλά εκεί που τους ενδιαφέρει, π.χ. στο σώμα των γυναικών που μένουν έγκυοι από το δικό τους σπέρμα, γεννάνε ένα παιδί και τους το παραδίδουν (παρένθετες μητέρες).
Οι ετεροφυλόφιλοι άντρες είναι χειρότεροι. Αυτοί που γράφουν τα αγανακτισμένα κείμενα είναι οι ίδιοι που τρώνε ως τα 40 τους φαγητό μαγειρεμένο από την μάνα τους. Καταδικάζουν τον νεαρό που γυρνούσε με την μαλαπέρδα του έξω, αλλά στο 2ο ραντεβού με γυναίκα δεν ντρέπονται να της ζητήσουν πρωκτικό σεξ -παρα το ότι δεν σκοπεύουν να βάλουν κανένα πέος στον δικό τους πρωκτό. Είναι καλυμμένοι από τα φρύδια ως τα δάκτυλα των ποδιών με τρίχες, αλλά μόλις συναντήσουν γυναίκα με τρίχες στο αιδοίο, τους έρχεται εμετός.

ΔΕΝ υπάρχουν άντρες φεμινιστές. Αν υπήρχαν θα τους αναγνωρίζαμε στην ζωή μας. Θα τους βλέπαμε στην δουλειά μας, γιατί δεν θα γυρνούσαν  λέγοντάς μας ως κοπλιμάν "μπράβο σου,  σήμερα ντύθηκες γυναίκα". Θα τους βλέπαμε στις πολιτικές οργανώσεις γιατί θα έβγαζαν τον σκασμό όταν μιλάμε, αντί να μας διακόπτουν ή να κοιτάνε το κινητό τους την ίδια στιγμή. Θα τους βλέπαμε στις σχέσεις μας, γιατί ποτέ κανείς τους δεν θα σκεφτόταν το σεξ χωρίς προφυλακτικό, ούτε σε one-night-stand, ούτε καν στο μπουρδέλο. 

ΔΕΝ υπάρχουν άντρες φεμινιστές. Έχετε προσέξει ότι οι φεμινιστές γράφουν με το όνομά τους και φωτό προφίλ πραγματική, ενώ οι φεμινίστριες με ψευδώνυμα και φωτό προφίλ καρτούν; Ξέρετε γιατί; Οι γυναίκες γράφοντας φεμινιστικά κινδυνεύουν από τους άντρες σωματικά κι από το fb με ban. Οι άντρες δεν κινδυνεύουν από to fb ακόμα κι όταν λένε ταλιμπανιστικές παλαβομάρες π.χ. για τον νεαρό "να τον ευνουχίσουν", ενώ ταυτόχρονα μαζεύουν ένα μελίσσι γυναίκες γύρω τους. 

ΔΕΝ υπάρχουν άντρες φεμινιστές, κανείς, ούτε ένας. 
Υπάρχουν όμως άντρες αξιοπρεπείς. Κάποιοι που κόντρα σε ό,τι τους διδάσκει η κοινωνία, καταλήγουν μόνοι τους στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες είναι άνθρωποι, γι αυτό τους φέρονται ανθρώπινα. Δεν γράφουν κείμενα φεμινιστικά ή τουλάχιστον δεν προσπαθούν να αρπαχτούν από την επικαιρότητα όταν αυτή κοχλάζει -όπως τώρα. Διαβάζουν φεμινιστικές σελίδες για να μάθουν τι σκέφτονται οι γυναίκες, αφήνουν ένα like ή ένα μικρό σχόλιο στα κείμενα και φεύγουν σαν κύριοι, χωρίς φανφάρες και πυροτεχνήματα. Ακούνε τις γυναίκες όταν μιλάνε και σκέφτονται μετά όσα άκουσαν. Αντιλαμβάνονται ότι η μάνα τους είναι γυναίκα κι η γιαγιά τους είναι γυναίκα. Και πέρασαν αυτά κι αυτά τα βάσανα εξαιτίας του πατέρα τους και του παππού τους. Παρεμβαίνουν στις αντροπαρέες μιλώντας στους άντρες φίλους τους όταν ακούνε φαλλοκρατικές βλακείες. Γνωρίζουν ότι το σεξ τελειώνει όταν οι δυό συμμετέχοντες έχουν πάρει από ένα οργασμό, αλλιώς δεν λέγεται "σεξ", λέγεται "πήγα και λέρωσα μια γυναίκα".  Αυτοί οι άντρες οι αξιοπρεπείς γίνονται καλύτεροι όσο περνούν τα χρόνια, αντιλαμβάνονται το βάρος των γυναικών από την Πατριαρχία όλο και περισσότερο, γι αυτό προσπαθούν να μην συμμετέχουν με τις πράξεις τους στην Πατριαρχία. 

Φίλες της σελίδας, ΔΕΝ υπάρχουν άντρες φεμινιστές, υπάρχουν μόνο ορισμένοι άντρες αξιοπρεπείς. Μην δίνετε σημασία σε αυτούς που βγάζουν λόγους φεμινιστικούς. Κοιτάξτε γύρω σας και προσέξτε τι κάνουν οι άντρες, όχι τι λένε. 
(Melusine)

Σχόλια

  1. Υπάρχουν όμως άντρες αξιοπρεπείς. Κάποιοι που κόντρα σε ό,τι τους διδάσκει η κοινωνία, καταλήγουν μόνοι τους στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες είναι άνθρωποι, γι αυτό τους φέρονται ανθρώπινα. Δεν γράφουν κείμενα φεμινιστικά ή τουλάχιστον δεν προσπαθούν να αρπαχτούν από την επικαιρότητα όταν αυτή κοχλάζει -όπως τώρα. Διαβάζουν φεμινιστικές σελίδες για να μάθουν τι σκέφτονται οι γυναίκες, αφήνουν ένα like ή ένα μικρό σχόλιο στα κείμενα και φεύγουν σαν κύριοι, χωρίς φανφάρες και πυροτεχνήματα. Ακούνε τις γυναίκες όταν μιλάνε και σκέφτονται μετά όσα άκουσαν. Αντιλαμβάνονται ότι η μάνα τους είναι γυναίκα κι η γιαγιά τους είναι γυναίκα. Και πέρασαν αυτά κι αυτά τα βάσανα εξαιτίας του πατέρα τους και του παππού τους. Παρεμβαίνουν στις αντροπαρέες μιλώντας στους άντρες φίλους τους όταν ακούνε φαλλοκρατικές βλακείες. Γνωρίζουν ότι το σεξ τελειώνει όταν οι δυό συμμετέχοντες έχουν πάρει από ένα οργασμό, αλλιώς δεν λέγεται "σεξ", λέγεται "πήγα και λέρωσα μια γυναίκα". Αυτοί οι άντρες οι αξιοπρεπείς γίνονται καλύτεροι όσο περνούν τα χρόνια, αντιλαμβάνονται το βάρος των γυναικών από την Πατριαρχία όλο και περισσότερο, γι αυτό προσπαθούν να μην συμμετέχουν με τις πράξεις τους στην Πατριαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK