ΤΟ ΠΟΡΝΟ

 


 Στις φωτογραφίες βρίσκονται δύο περιστατικά σεξουαλικης βίας που έχουν ένα κοινό:

1) 13 χρόνος προχθές βιάζει κορίτσι παρουσία 4 συμμαθητών, βιντεοσκοπεί τον βιασμό και στέλνει μέσω ίντερνετ το βίντεο σε γνωστούς του. 
 2) Πεντε μήνες νωρίτερα 7 αγόρια 13-16 χρόνων βιάζουν 14χρονο κορίτσι υπό την απειλή μαχαιριου, βιντεοσκοπούν τον βιασμό και τον ανεβάζουν στο ίντερνετ. 
 
Ποιο είναι το κοινό; Η πολύ νεαρή ηλικία των δραστών; Η βιντεοσκόπηση; Η διαμοίραση του βίντεο; Η κτηνωδία της πράξης; Όχι. Το κοινό είναι το πορνό που βλέπουν τα παιδιά από το Δημοτικό κιόλας και διαμορφώνει τις αντιλήψεις τους για τις γυναίκες και το σεξ.
Αυτό που κάνουν είναι απλώς ο,τι διδάχτηκαν από το πορνό. Δεν επιδιώκουν την συναίνεση διότι δεν την έχουν δει πουθενά. Η συναίνεση είναι λέξη που υπάρχει στα δελτία ειδήσεων και τις φεμινιστικες αναλύσεις, αλλά στο μυαλό των νεαρών ο όρος δεν έχει περιεχομενο, είναι κινέζικα. Για να κατανοήσουν το περιεχόμενο της, πρέπει κάποιος να τους το επιδείξει, δηλαδή να τους το δείξει σε εικόνα- αφού όλη η σεξουαλικη εκπαίδευση γίνεται μέσω εικόνας. Αδύνατο. Το πορνο ΔΕΝ έχει πράξεις συναίνεσης - είχε, παλιά, προ Χριστού με βάση την ιντερνετικη χρονολόγηση παλαιότητας. Τώρα το μόνο που έχει είναι βρισιές, χαστούκια, φτύσιμο, πνίξιμο, εκσπερματιση στο πρόσωπο κλπ - "κλπ" σημαίνει "χειρότερα, που δεν θέλω να αναφέρω ".
 
Το ότι οι βιαστές βιντεοσκοπούν τους βιασμους και τους ανεβάζουν στο ίντερνετ είναι μια περαιτέρω ένδειξη ότι δεν αντιλαμβάνονται πως αυτό που κάνουν είναι βιασμός και το βίντεο αποδεικτικό στοιχείο της ενοχής τους. Στο μυαλό τους μπορεί να περνάει φευγαλέα η σκέψη, σε απόλυτη θολούρα, όμως όχι τοσο καθαρή και τόσο έντονα ώστε να τους αποθαρρύνει από το να γίνουν αυτοί οι ίδιοι παραγωγοί της δικής τους ταινία πορνο, που θα δείχνει σε όλο τον κόσμο τα κατορθώματά τους. Γιατι όχι; Είναι καλύτεροι αυτοί που φτιάχνουν τα amateur porn; Mηπως είναι ντροπή να φτιάχνεις amateur porn; Όχι, δεν είναι. Ήταν, παλιά. Και φαντάζομαι πως όλοι γνωρίζουμε πώς γίνεται το πορνό παγκοσμίως: οι άντρες το σκηνοθετούν, το γυρίζουν και πηδάνε, ενώ τις γυναίκες τις πηδανε. Αυτό κάνουν οι νεαροί, ο,τι διδάχτηκαν. 
 
Όσοι νομιζετε ότι κακώς κάνω που θεωρώ το πορνό ΜΟΝΑΔΙΚΟ υπεύθυνο γι αυτούς τους βιασμούς, να σας πω ότι στις ΗΠΑ που προηγούνται σε όλες τις εμετικές εξελίξεις σεξουαλικής διαστροφής, υπάρχει περίπτωση βιασμου 5χρονου από 9χρονους. Οι δράστες δεν είχαν μάθει πώς να ουρουν μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας, ήξεραν όμως πώς να κάνουν βιασμό.
Να σας πω επισης ότι υπάρχει βιασμός 18χρονης από ομάδα 25χρονων ανδρών, που στην συνέχεια την έκαψαν ζωντανή, βιντεοσκοπησαν τα πάντα, ανέβασαν το βίντεο στο Pornhub κι είχε 8.000.000 προβολές πριν κατέβη, 24 ώρες μετά. Στην δικιά τους χώρα, την Ινδία, αυτο που έκαναν επίσης δεν είναι βιασμός. Είναι για τους νόμους, είναι για τις φεμινιστικές οργανώσεις, αλλά όχι για το πατριαρχικό κατεστημένο τους. Για το κατεστημένο ο ομαδικός βιασμός και το κάψιμο της κοπέλας ήταν απλώς η τιμωρία μιας καριόλας που περπατούσε ασυνόδευτη την νύχτα. 
 
Τίποτα δεν μπορεί να προστατέψει τις γυναίκες από την επίδραση του πορνό στις αντιλήψεις των αντρών. Τίποτα. Το ζήτημα έχει λήξει. Ο δρόμος είναι μόνο κατηφορικός.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK