Η ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΑΛΌΤΗΤΑ

 


Φιλοσοφημένη ατάκα, βγαλμένη κατευθείαν από τον Μεσαίωνα:
"Οι γυναίκες που ντρέπονται όταν τις κοιτάς στα μάτια, είναι πιο όμορφες". 

Δεν θα έλεγα "από τον Μεσαίωνα" εάν ο συντάκτης έγραφε "οι άνθρωποι", δηλαδή άντρες και γυναίκες. Θα σκεφτόμουν ότι του αρέσουν γενικώς οι συνεσταλμένοι κι εσωστρεφείς άνθρωποι. Μια όμως που καθορίζει ως ελκυστικό χαρακτηριστικό  την ντροπαλότητα στις γυναίκες, δικαιούμαι να θεωρώ ότι επαινεί την ντροπαλότητα της παρθένας, της άβγαλτης γυναίκας.

Απίστευτο κι όμως το 2021 η παρθένα συνεχίζει να είναι ιδανικό ορισμένων ανδρών. Ποιών;
1) αυτών που νομίζουν ότι το πέος είναι ένα πολύ ισχυρό όργανο, μαγικό, ικανό να αλλάξει την προσωπικότητα της γυναίκας. Υπάρχουν άντρες που πιστεύουν ότι η γυναίκα βρωμίζει από τότε που γνωρίζει το πέος και μετά, τρόπον τινά διαστρέφεται. Οχι από την συχνότητα με την οποία συναντάει το αντρικό μόριο, αλλά από τον αριθμό των διαφορετικών μορίων  που γνωρίζει. Έτσι η παντρεμένη γυναίκα που έχει κάνει 5.000 σεξ με τον σύζυγο είναι σχετικώς αγνή, αλλά η ελεύθερη γυναίκα που έκανε μία φορά σεξ με 12 διαφορετικούς άντρες, είναι διεφθαρμένη. 

2) εκείνων που επιδιώκουν να γίνουν γλύπτες μίας γυναικείας ψυχής. Εξωπραγματικό κι όμως υπάρχει μια θεωρία που στηρίζεται στο πουθενά, ότι ένας άντρας μπορεί να διαπλάσει την προσωπικότητα της παρθένας γυναίκας σύμφωνα με τα γούστα του και την άριστη  καθοδήγησή του -που είναι φυσικά σοφή, αφού είναι αντρική. Η θεωρία αυτή είναι πολύ παλιά και έγινε δημοφιλής μέσω του θεατρικού "Πυγμαλίων" του Μπέρναρντ Σω. Ο γλωσσολόγος Χίγκινς παίρνει μια κοπέλα του δρόμου που δεν ξέρει ούτε καν να μιλήσει σωστά αγγλικά και βρίζει όλη την ώρα, και την μετατρέπει σε μια όμορφη κυρία που συναρπάζει τους αριστοκρατικούς κύκλους -παραμένοντας υποταγμένη ως το τέλος, αφού του φέρνει ακόμα και τις παντόφλες του. Κάποιοι άντρες λοιπόν ονειρεύονται να γίνουν Χίγκινς, γι αυτό ψάχνουν μια Ελίζα. 

3) εκείνων που δεν είναι ικανοί να αντιτάξουν ένα επιχείρημα σε μια αντίρρηση, ούτε να αντιμετωπίσουν κάποια με δικές της επιθυμίες και δικά της σχέδια ζωής. Αυτή η θεωρία είναι δική μου. Μου φαίνεται η μόνη λογική. 

Φίλοι της σελίδας που ονειρεύεστε παρθένες, γιατί ψάχνετε γυναίκες που κοκκινίζουν όταν τις κοιτούν στα μάτια; Μήπως δεν αντέχετε εσείς να σας κοιτούν ερευνητικά ή απαιτητικά;  Ενδιαφέρεστε για σχέσεις ισοτιμίας ή ψάχνετε ένα δεκανίκι να κρύψετε την ανικανότητά σας για διάλογο και διαπραγμάτευση;
 
(Μelusine)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK