Οι γυναίκες των ανδρών

 


Καινούργιο περιστατικό σεξουαλικης παρενόχλησης από δάσκαλο Δημοτικού που παρενόχλησε μαθήτριες της Ε' τάξης. 
 
Ο δράστης προσεγγιζε τις μαθήτριες μέσω εφαρμογής του ίντερνετ κι έγινε αντιληπτός όταν έβαλε κάτω απο εργασία μαθήτριας ένα σχόλιο με καρδούλες. Ο πατέρας της μαθήτριας το βρήκε ύποπτο, τον εντόπισε στο ίντερνετ με το όνομα της κόρης του, του έστειλε μήνυμα κι ο δάσκαλος απάντησε θετικά κανοντας συζήτηση με σεξουαλικα υπονοούμενα. Εξακριβώθηκαν ήδη συνομιλίες του δράστη με άλλες 2 μαθήτριες της Ε' Δημοτικού. Να σημειωθεί ότι στο σχολείο που διδάσκει ο δράστης φοιτούν επίσης τα δικά του ανήλικα τέκνα. 
 
Στον τίτλο της είδησης όπως βλέπετε γράφει "σοκ". Για την κοινωνία είναι αναπάντεχο, είναι τρομακτικό, αλλά όχι σοκ. Παιδοφιλοι υπάρχουν πολλοί γύρω μας, έχουμε σιχαθεί να διαβάζουμε μια ιστορία κάθε τρεις και τόσο - φυσικά γι αυτούς που συλσμβανονται, όχι για όσους κρύβουν τα ίχνη τους επιτυχημένα. 
 
Σοκ είναι μόνο για την γυναίκα του δράστη που έφτιαξε οικογένεια με τον ανώμαλο. Αυτή κι άλλες άτυχες που εξαπατηθηκαν από τα τέρατα, έχουν μπλέξει σε περιπέτειες που δεν φαντάστηκα ποτέ όταν φορούσαν το νυφικό. Ετούτη εδώ κατά κάποιο τρόπο είναι τυχερή μέσα στην ατυχία της: δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την πράξη του άντρα της, μπορεί να τον εγκαταλείψει με την ησυχία της και να οργανώσει την ζωή της εκ νέου χωρίς αυτόν. 
 
Οι γυναίκες όμως των βιαστών ενηλικων γυναικών βρίσκονται σε πιο δύσκολη θέση. Υποχρεούνται να ακούσουν τις δικαιολογίες των συζύγων, να μην μπορούν να τις αντικρουσουν αποτελεσματικά γιατί οι βιασθεισες και παρενοχλησθεισες έχουν απλώς τον λόγο τους έναντι του λόγου των κακοποιητων τους. Οι γυναίκες των βιαστών ΔΕΝ έχουν την κοινωνία μαζί τους, γιατί η κοινωνία συκοφαντεί τα θύματα και ρίχνει το φταίξιμο σε αυτά, όχι στον βιαστή. Πολλές φορές επίσης, οι γυναίκες των βιαστών είναι αδύναμες οικονομικά. Θα μείνουν στους 5 δρόμους και ίσως στα 50 τους, για πρώτη φορά στην ζωή τους πρέπει να ψάξουν για δουλειά. 
 
Με λίγα λόγια είναι πολλοί οι τρόποι που υποφέρουν οι γυναίκες από τα σεξουαλικα γούστα , τα φετίχ, τις ανωμαλίες των ανδρών τους κι όλα αυτά τα αντιμετωπίζουν πάντα μόνες τους. Να δείτε που ακόμα κι εδώ θα βρεθεί κάποιος να πει "καλά, δεν τα ξέρουμε τώρα τα 11χρονα κοριτσάκια ; μερικά έχουν τον διάολο μέσα τους".
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK