Ο ΠΑΤΕΡΑΣ-ΑΦΕΝΤΗΣ

 

Ο Λοβέρδος όπως κι όλος ο κόσμος, γνωρίζει τι συμβαίνει μεταξύ παντρεμένων ανθρώπων κατά κανόνα, δηλαδή ποιος είναι ο επικίνδυνος. Γνωρίζει ότι αυτός που φέρεται άσχημα και μέσα στον γάμο και μετά είναι ο άντρας. Παρατηρήστε ότι λέει 1)"χώρισα με την γυναίκα μου κι έχω πάθος εναντίον της"
2) "ΚΙ ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΑ η γυναίκα που ο άντρας της την έδερνε, την κακοποιούσε ".
Το "αντίστροφα" το βάζει στην πρόταση χωρίς λόγο, αφού το ένα δεν είναι αντίστροφο του άλλου. Αντίστροφο θα ήταν να κακοποιούσε και χτυπούσε η γυναίκα τον άντρα, όχι απλώς να τον χωρίσει.
Οι γυναίκες λοιπόν κινδυνεύουν και από τον σύζυγο που τις κακοποιει μέσα στον γάμο, αλλά κι από αυτόν που λυσσαει επειδή τον παράτησαν. Φυσικά ξέρουμε ότι ορισμενες φορές συμβαίνουν και τα δύο διαδοχικά, πρώτα έχουμε κάποιον που χτυπάει την γυναίκα και μετά τον ίδιο να τρελαίνεται τελείως όταν αυτή η γυναίκα τον χωρίσει. Έτσι ακριβώς είναι σχεδόν όλες οι γυναικοκτονίες και ορισμένες παιδοκτονιες.
Αυτή είναι η αλήθεια που κι εμείς γνωρίζουμε, κι ο Λοβέρδος ξέρει και οι νομοθέτες αντιλαμβάνονται. Το πώς θα τα βγάλουν πέρα οι γυναίκες στην καθημερινότητα της συνεπιμέλειας με αυτούς που "έχουν πάθος εναντίον τους" είναι σίγουρο ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν. Το μυαλό τους το έχουν στο πώς θα βρουν καινούργιους τρόπους να κάνουν τα κέφια του άντρα αφέντη -που το τρισκατάρατο ΠΑΣΟΚ του αφαίρεσε τα δικαιώματα ιδιοκτησίας πάνω στους άλλους.
Το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας είναι ένα πρόσχημα. Οι άντρες είναι τάξη βιολογικη κι υπερασπίζουν όλοι ενωμένοι τα συμφέροντα της τάξης τους. Οι γυναίκες πρέπει επίσης να καταλάβουν ότι είναι τάξη.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK