ΤΟ ΕΠΙΜΟΝΟ ΦΛΕΡΤ

 Όπως γνωρίζετε έχει γίνει πολύς λόγος για την αρνητική επίδραση του MeToo στις σχέσεις των δύο φύλων. Υπάρχουν ανδρικές σελίδες που ισχυρίζονται ότι το φλερτ τείνει προς εξαφάνιση καθώς οι άντρες κατηγορούνται ως "παραβατικοί' εάν επιμένουν λιγάκι παραπάνω. Κάποιες επώνυμες γυναίκες, επίσης δήλωσαν ότι το επιθετικό φλερτ  δεν είναι ενδεικτικό της κουλτούρας του βιασμού ή του δικαιωματισμού των ανδρών, απλώς είναι γνώρισμα της αρρενωπότητας. 

Νομίζω πως όσοι μιλάνε για επίμονο φλερτ, οφείλουν με κάποιο τρόπο να το οριοθετήσουν, να μας πούν π.χ. στα πόσα αναπάντητα μηνύματα θεωρούμε κάποιον "επίμονο" και στα πόσα τον βγάζουμε από τους "επίμονους" και τον βάζουμε στους "εμμονικούς"; Αυτές οι φωτογραφίες είναι screenshot από το messenger, με μια σειρά μηνύματα εντελώς αγνώστου άντρα προς γυναίκα. Ολα μαζί ήταν 82, εδώ αποτυπώνονται 73 -γιατί απλούστατα, χάσαμε την μπάλα πατώντας τα κουμπιά του κινητού για τα screenshot.

Τα μηνύματα στο messenger δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο γιατί δεν είναι προσέγγιση από κοντά. Ωστόσο δημιουργούν μια εύλογη απορία. Οχι στο τελευταίο μήνυμα, αλλά στο προτελευταίο, άραγε τι σκεφτόταν αυτός ο άντρας; Μετά από 5 μήνες και 72 αναπάντητα μηνύματα, τι ήταν αυτό που τον ώθησε να γράψει ένα ακόμα; Το βρίσκετε αυτό φυσιολογική συμπεριφορά, εσείς οι υπερασπιστές του επίμονου φλερτ; 

Ορίστε, σας ακούμε.
























Σχόλια

  1. yaso kukla :) :)) Xαρά στο κουράγιο σας παιδιά! Επίμονο φλερτ δηλ. ενοχλητικό κόλλημα.
    Είπα σήμερα να απαντήσω ως σήμα ότι παρακολουθώ το νιουζ λετερ σας.
    Καλό τριήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK