Η ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

 


Ανάρτηση που διατυπώνει το πολύ σοφό συμπέρασμα:
 "Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους γίνεται τόσος σάλος όταν μια γυναίκα δολοφονείται, είναι γιατί είναι σχετικά σπάνιο.
Let that sink in".

Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα είναι 10-12 τον χρόνο, μία κάθε μήνα. Πράγματι είναι σπάνιες  σε σχέση με την Τουρκία ας πούμε που γίνεται μία γυναικοκτονία την μέρα. Ναι, στην Τουρκία μέχρι να αναφέρουν το όνομα μιας νεκρής, έχουν γράψει οι ειδήσεις το όνομα της επόμενης. Βέβαια κι εκεί συζητιούνται συνεχώς, αλλά εδώ ολοφάνερα το παρακάνουμε αφού επί ένα μήνα αναφέρουμε εκείνη την μία νεκρή, την δικιά μας. Αυτό μας λέει η ανάρτηση και μάλιστα μας προτρέπει να το σκεφτούμε πολύ και να το "χωνέψουμε', let that sikn in, γιατί αυτά τα βαθυστόχαστα συμπεράσματα αξίζουν ειδική μεταχείριση. 

Δεν χρειάζεται να σχολιάσω την αισχρότητα του χαρακτήρος εκείνου που έφτασε στο σοφό συμπέρασμα της φωτό: το αποδεκτό νούμερο γυναικοκτονιών είναι το μηδέν. Όλα τα άλλα είναι απαράδεκτα. Καμία απολύτως γυναίκα δεν επιτρέπεται να δολοφονείται. 

Χρειάζεται όμως να πω κάτι στους δεκάδες άντρες που έγραψαν κάτω από αυτήν την ανάρτηση ότι άντρες δολοφονούνται κάθε μέρα και περνάνε στα ψιλά, κι ότι μάλιστα σχεδόν υπάρχει ένα παγκόσμιο σχέδιο γενοκτονίας των αντρών που σφαγιάζονται σε πολέμους, που χάνονται σε ξακαθάρισμα συμμοριών και γενικώς πεθαίνουν πριν την ώρα τους -αλλά άπασα η Ανθρωπότητα αδιαφορεί, ενώ γίνεται ο κακός χαμός μόλις δολοφονηθεί μια γυναίκα. Χρειάζεται να τους πω το εξής:
Νομίζετε ότι δολοφονούνται οι άντρες; Νομίζετε ότι υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο γενοκτονίας τους; Μπορεί, όλα είναι πιθανά. Αλλά μην το αναφέρετε στις γυναίκες. Πηγαίντε να το πείτε στους άλλους άντρες, σε αυτούς που τους δολοφονούν. Πείτε το σε αυτούς που ονειρεύονται πολέμους, σε κείνους που θέλουν να πάρουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά. Σε αυτούς που βλέπουν τον Νονό με θαυμασμό και για πλάκα λένε μεταξύ τους "I' ll make him an offer he won't refuse". Σε αυτούς που λένε τον χιπ χοπ στίχο "κι αφού δεν σέβεστε, να με φοβάστε". Σε αυτούς που οργανώνουν συναντήσεις οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων για ξύλο, μιμούμενοι το Football factory. Σε αυτούς που τους φαίνεται λογική ταινία το Fight club. Σε αυτούς που πυροβολούν στους γάμους και σκοτώνουν κανα δυό καλεσμένους ανά γάμο. Σε αυτούς που τηρούν την βεντέτα διακόσιες γενιές μετά. Σε αυτούς που στα 72 τους ξαναγυρνάνε στο κατάστημα "Γερμανός" για να διαμαρτυρηθούν για τις υψηλές χρεώσεις στο κινητό και πυροβολούν τον άσχετο μεροκαματιάρη υπάλληλο,  με το περίστροφο τους, στην καρδιά. 

Συνεννοηθήκαμε; Μην καταγγέλλετε στις γυναίκες τις δολοφονίες αντρών. Καταγγείλτε τες σε αυτούς που τις διαπράττουν: στους άλλους άντρες. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK