ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΩΜΑ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΠΗΓΗ ΜΟΛΥΝΣΗΣ

 


Μετά από τόσες φήμες που έχουμε ακούσει για το γυναικείο σώμα ως πηγή μόλυνσης των ανδρών με σεξουαλικώς μεταδιδόμενα  νοσήματα και μετά από τόση δυσφήμιση της περιόδου, ήρθαν τώρα 3 άντρες Γερμανοί να πρωτοπορήσουν και να εισάγουν στην αγορά το καταπληκτικό μίας χρήσης γάντι για να αφαιρούμε εμείς οι γυναίκες το ταμπόν, που μάλιστα πωλείται μαζί με σακουλίτσα, ώστε να βάζουμε μέσα το γάντι πριν το πετάξουμε στον κάλαθο σκουπιδιών. Το γαντάκι το βλέπετε στην φωτό, είναι σε κοριτσίστικο ροζ χρωματάκι τσιχλόφουσκας κι έχει μια κόκκινη καρδούλα πάνω του, σύμβολο της αγάπης των εμπνευστών του για την γυναίκα. 

Οι τρεις άντρες είπαν στο reality show "The Dragon'd Den" (η Φωλιά του Δράκου) ότι το κίνητρό τους ήταν απολύτως αλτρουισιτκό, το έκαναν για τις γυναίκες, γιατί κι οι τρεις είναι ψυχούλες. Όπως είπαν ήθελαν "να βοηθήσουν τις γυναίκες να νιώθουν ασφαλείς" προσφέροντάς τους "μια λύση ελκυστική και στυλάτη", διότι αλίμονο, ποιά δεν χρειάζεται λίγη κομψότητα ακόμα και στον τρόπο που βγάζει την σερβιέτα ή το ταμπόν! Είμαστε γυναίκες του κόσμου ή μόλις βγήκαμε από τις σπηλιές; Παρέλειψαν να μας πουν ποιές γνωστές τους γυναίκες εξομολογήθηκαν ότι δεν καταφέρνουν να βγάζουν το ταμπόν τραβώντας το κορδονάκι με το χέρι τους. 

Αυτά όλα τα ακούμε από άντρες, που σε γενικές γραμμές γνωρίζουμε ότι  κρατούν το πέος τους την ώρα που ουρούν κι όμως δεν πλένουν τα χέρια τους μετά την ούρηση -μην αναφέρω ότι ορισμένοι κουμπώνονται καθώς βγαίνουν από τις τουαλέτες σε καφετέριες, μπαρ και χώρους δουλειάς. 

Λοιπόν, άλλο ένα ροζ σκουπίδι έρχεται να προστεθεί στα εμπορεύματα που επινοούνται από τους καπιταλιστές και προστίθεται στα υπόλοιπα σκουπίδια που εξαντλούν τους πόρους της Γης, βρωμίζουν τον αέρα, το νερό, το χώμα. Δεν μένουν λεπτό άπραγοι, όλη την ώρα επινοούν ανάγκες που δεν υπάρχουν κι όμως πρέπει να καλυφθούν. Δεν έχουμε πετύχει οι σερβιέτες να μην επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24% στην Δύση (και φόρο πολυτελείας στις ΗΠΑ), δεν έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε προϊόντα περιόδου για όλες της γυναίκες της Γης, π.χ. για τις Ινδές, όμως αυτό το ροζ κερασάκι  στην γυναικεία τούρτα της περιποίησης είναι εκείνο που έλειπε. 

Προσωπικώς θα ήθελα πολύ οι άντρες να σιχαίνονται τα κόπρανα όσο σιχαίνονται το αίμα περιόδου: θα γλυτώναμε από εκείνους που μας πρήζουν το συκώτι να κάνουμε πρωκτικό σεξ μαζί τους. Αυτό θα ήταν ωραίο. Την περίοδο την διαχειριζόμαστε και μόνες μας. Βλέπετε,  προβλέπεται από την Φύση. 

(Melusine)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK