ΤΟ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ

 


Από χιουμοριστική σελίδα:
" -Μπες-βγες κι εσύ, μέσα-έξω, με ζάλισες.
  - Μα έτσι γίνεται το σεξ βρε μωράκι μου"

Αυτό το αστείο έχει σκοπό να δείξει σε όλους πόσο χαζούλες κοπέλες συναντούν οι άντρες, αφού μερικές δεν αντιλήφθηκαν ούτε το βασικό: ότι το σεξ γίνεται με μέσα-έξω. Χαχα! Κι εμείς οι γυναίκες που το διαβάζουμε διαπιστώνουμε πόσοι άντρες  άσχετοι με τα σεξουαλικά κυκλοφορούν εκεί έξω, είναι τόσο ανόητοι που γράφουν κι ανέκδοτα για την ασχετοσύνη τους!

Το σεξ που γίνεται με μέσα έξω, το διεισδυτικό, είναι καταλληλο για την αναπαραγωγή αφού φέρνει κοντά τα σπερματοζωάρια με το ωάριο, αλλά η αναπαραγωγή είναι μικρό ποσοστό του σεξ που κάνουμε στην ζωή μας. Τις πιο πολλές φορές το κάνουμε μόνο για απόλαυση. Το διεισδυτικό σεξ προσφέρει εγγυημένη απόλαυση μόνο στους άντρες γιατί ταιριάζει στην ανατομία τους. Ο λόγος που αυτού του είδους η ερωτική πράξη ονομάστηκε "σεξ", δηλαδή το βασικό,  το κύριο, το απαραίτητο, είναι απλώς ότι ήταν άντρες αυτοί που  ονοματοδότησαν την πράξη. Αυτό συνέβη πριν από 150 χρόνια περίπου, όταν όλοι οι γιατροί ήταν άνδρες. 

Από τότε συνέβησαν πολλά, η έρευνα προχώρησε, ο φεμινισμός γεννήθηκε κι οι γυναίκες μίλησαν αρκετά για την δική τους απόλαυση. Σήμερα γνωρίζουμε όλοι πως το επίκεντρο της γυναικείας ηδονής βρίσκεται στην κλειτορίδα, ένα όργανο που ΔΕΝ βρίσκεται στον γυναικείο κόλπο κι έχει φτιαχτεί μόνο για ηδονή -δεν έχει καμία άλλη λειτουργία. Ο οργασμός επιτυγχάνεται μέσω κολπικού σεξ μόνο για πολύ μικρό ποσοστό γυναικών κι ακόμα και τότε, πάλι λόγω των απολήξεων της κλειτορίδας που βρίσκονται δεξιά αριστερά από τον κόλπο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας άντρας ικανός να κουνιέται μέσα-έξω πάνω από 20 λεπτά -και βασικά κοντά στα 45 λεπτά. 

Είστε αυτός ο άντρας; Αν ναι, καλώς, συνεχίστε να λέτε "έτσι γίνεται το σεξ βρε μωράκι μου".  Αν όχι...  ετοιμαστείτε να γνωρίσετε πολλές γυναίκες που κανα-δυό μήνες μετά την γνωριμία σας θα εξαφανίζονται διότι "θέλουν να μείνουν μόνες τους, να σκεφτούν" και θα λένε "δεν φταίς εσύ Τασούλη μου, εγώ φταίω, πρέπει να συγκεντρώσω την σκέψη μου".  Ναι Τασούλη μου εσύ φταίς, απλώς δεν θα κάτσει καμία να σου εξηγήσει τίποτα, είσαι μωρό και δεν ξέρεις την αλφαβήτα της ανατομίας ή είσαι ενήλικος άντρας, ικανός να βρεθείς στο κρεβάτι με ενήλικη γυναίκα; 

Εκτός αυτού, το μπες-βγες στο σεξ, μακροπρόθεσμα δεν συμφέρει ούτε τους άντρες. Είναι κρίμα ολόκληρο κορμί αντρικό να πηγαίνει χαμένο και να μην απολαμβάνει τίποτα εκτός από όποιο άγγιγμα αγγίζει το πέος. Ιδιαιτέρως όταν στα 50 των αντρών ή και νωρίτερα με τις τρέχουσες συνθήκες ζωής, εμφανίζονται ασθένειες που καταπολεμούνται, αλλά με φάρμακα που αραιώνουν το αίμα -όπως τα καρδιακά νοσήματα κι ο διαβήτης. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ικανότητα για στύση χάνεται και μαζί με αυτήν το ενδιαφέρον των ανδρών για σεξουαλική απόλαυση. Λογικό. Όταν έχεις τόσα πολλά χρόνια που επικεντρώνεις την σκέψη σου στο πέος σου και τις επιδόσεις του, πώς να διανοηθείς ότι μπορείς να προσφέρεις απόλαυση ή να δώσεις απόλαυση χωρίς το πέος; 

Προτείνω στους άντρες φίλους της σελίδας να αποσυνδέσουν το "σεξ" από το διεισδυτικό σεξ. Θα γίνουν καλύτεροι εραστές και θα παραμείνουν καλοί, έως το βαθύ γήρας. Όλα αυτά δωρεάν : χωρίς Viagra και χωρίς να πληρώνουν γυναίκες για να τους ανέχονται.

(Melusine) 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK