ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΤΙΜΕ

 

Σήμερα, ο ευκολότερος τρόπος να τραβήξεις τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου είναι να προβάλεις την σεξουαλικότητά σου. Όλη αυτή η woke πρωτοπορία είναι το κατάλληλο μάρκετινγκ για να σε επαινούν ως κατ' εξαίρεση θαρραλέο άτομο,  λες και πήγες στον Πόλεμο του 1821 για εμάς ή του 1861 για τους Αμερικάνους. 

Βέβαια πρέπει να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα, όχι να παντρευτείς και να κάνεις δέκα παιδιά δικά σου όπως οι Ρομά γυναίκες, αλλά να βρεις τρόπο να λες "κοιτάξτε με πόσο έχω υποφέρει εξαιτίας της σεξουαλικότητάς μου",  π.χ. να αφήσεις τον γκόμενο να διαρρεύσει μία πορνό ταινία ώστε να γίνεις παγκοσμίως ρεζίλι - ταινία που παρά τα χρήματα σου οι δικηγόροι δεν καταφέρνουν να αποσύρουν από την αγορά επί 10 χρόνια (Κιμ Καρντάσιαν). Ή να φτιάξεις τραγούδι που θα ζητάς από τον γκόμενο να σε πνίξει για να ερεθιστείς (Cardi B). Ή να κάνεις αποκαλύψεις για την σεξουαλική σου ταυτότητα (Έλλιοτ Πέητζ). 

Φυσικά το παιγνιδάκι της σεξουαλικότητας  που την κολλάς στο κούτελο και την περιφέρεις παντού ως κατόρθωμα, είναι σαν όλα τα παιγνίδια, έχει πίστες, level: πρέπει συνεχώς να κάνεις ένα βήμα παραπέρα. Ναι, το κοινό συνηθίζει την Χ παλικαριά, π.χ το "πνίξε με" της Cardi B και θέλει κάτι περισσότερο στην επόμενη εμφάνισή της. Γi αυτό η Cardi B. στα βραβεία Grammy πρόσφατα έβαλε όσα πρωτοποριακά στοιχεία μπορούσε, δηλαδή όλα τα σχετικά με την πορνοποίηση της γυναικείας εικόνας: την πορνεία με ένα διάφανο γιγάντιο τακούνι από το οποίο κυλούσαν δολάρια,  το Pole dancing και μια σκηνή προσομοίωσης λεσβιακού πορνό όπου με την  Megan thee Stallion έκαναν scissoring. Wow! Way to go girl!

Ο Έλλιοτ Πέητζ έχει διακριθεί σε αυτό το παιγνίδι περισσότερο από όλους,  αφού σε λίγες μέρες θα είναι εξώφυλλο στο περιοδικό Time. Άφησε ως γυναίκα το 2014 υπαινιγμούς ότι είναι λεσβία. Τον Ιανουάριο του 2018 έκανε δημόσια δήλωση ότι είναι λεσβία και λίγο αργότερα παντρεύτηκε την φίλη της  Έμμα Πόρτνερ . Τον Δεκέμβριο του 2020 έκανε καινούργιες δηλώσεις, πως τελικά νιώθει άντρας. Τον Μάρτιο του 2021 πρόσθεσε ότι έκανε διπλή μαστεκτομή κι επιτέλους νιώθει πλήρως ο εαυτός του - αυτά τα ηρωικά λόγια επιβραβεύτηκαν με το εξώφυλλο του Time. 
Για μένα ο Ελιοτ Πέητζ δεν είναι καθόλου άξιος θαυμασμού. Είναι απλώς ένα ναρκισσιστικό άτομο που ενώ βρισκόμαστε στην μέση της παγκόσμιας πανδημίας, είναι τόσο προσηλωμένος στον εαυτούλη του ώστε χρησιμοποίησε τα χρήματα του για να κλείσει θέση σε νοσοκομείο για πλαστική  εγχείρηση. Δεν έχει τίποτα άλλο στο κεφαλάκι του εκτός από τον Έλλιοτ. 
Είναι επίσης ένας επιδέξιος ψεύτης. Πριν χρόνια, κάνοντας coming out ως λεσβία είπε πως "ποτέ δεν ένιωσε πραγματικά ο εαυτός της έως εκείνη την στιγμή". Όταν αυτό τελικά το διέψευσε με καινούργιες αποκαλύψεις ότι νιώθει άντρας, συμπλήρωσε ότι η σύζυγος Εμμα Πόρτμαν τον στηρίζει πλήρως. Η Εμμα Πόρτμαν όχι δεν μόνο δεν τον στηρίζει, αλλά τα είχε μαζέψει κι είχε φύγει από την κοινή εστία 6 μήνες πριν -πράγμα πολύ λογικό, κι εγώ θα χώριζα ένα άτομο που μου παρουσιάστηκε ως γυναίκα, αλλά μια μέρα ξύπνησα και με ενημέρωσε ότι είναι άντρας. Σήμερα στο περιοδικό Time ισχυρίζεται πως "από 9 χρονών παιδί ένιωθε ότι είναι αγόρι", άρα λοιπόν ο Έλλιοτ ποτέ δεν ήταν γυναίκα, πράγμα που είναι πιθανό σύμφωνα με τις θεωρίες περί ταυτότητας φύλου.

Σε ό,τι με αφορά ο Έλλιοτ Πέητζ μπορεί να λέει ότι θέλει, άνετα. Ποιόν ενδιαφέρει τι λέει εκτός από εκείνους τους λίγους που έχουν ερωτικές σχέσεις μαζί του; Προφανώς κανέναν, παγκοσμίως. Πρέπει όμως να μας ενημερώσει ποια από όλες τις δηλώσεις του περί ταυτότητας φύλου ήταν αληθινή. Γιατί αν είναι αλήθεια η τελευταία, ότι ένιωθε αγόρι από 9 χρονών, τότε πρέπει να επιστρέψει στα βραβεία υποκριτικής που πήρε ως γυναίκα.  Τα κέρδισε με απατεωνιές. Αυτά τα βραβεία ανήκουν σε γυναίκες. 

Στον Ελιοτ και στους υπόλοιπους που θέλουν να τους δούμε με τα δικά τους μάτια, έχω να πω το εξής απλό: Δεν μπορείτε να έχετε και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ολες οι επιλογές έχουν τίμημα. Κάθε φορά που μπαίνετε σε ένα καινούργιο κόσμο, εάν επιζητάτε την αποδοχή και τον σεβασμό ως προσωπικότητες πρέπει να αφήσετε τα μειονεκτήματα ΚΑΙ τα προνόμια του παλιού κόσμου πίσω σας. Δεν μπορείτε να κρατήσετε τα πλεονεκτήματα από όλους τους κόσμους.
Κατανοητό;  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK