ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΈΣ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ

 


Άρθρο από το Βήμα με τίτλο:
"Αφίσες με το πρόσωπο του Λιγνάδη. Θα γίνουμε Άγρια Δύση; Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω"
Συγνώμη, μην τα μπερδευουμε όλα, δεν είναι σουπα. Εδώ έχουμε 3 θέματα, τρία παιγνίδια στο θυμικο μας και το μυαλό μας, ένα ανά πρόταση.
1)Επίκληση στην αστική δικαιοσυνη. Ναι, να μην γίνουμε Άγρια Δυση, παρά το ότι οι νόμοι φτιάχτηκαν για να προστατεύουν τους βιαστες. Εκτός από το ότι το θύμα πρέπει να αποδείξει τον βιασμό του μέσα στο δικαστήριο, "παραγράφεται" κάποια στιγμή ο βιασμός με σιδερένια ράβδο στον πρωκτό σου, αλίμονο, κάτι που ξεχνάς μετά θανατον.
2)Η διαπόμπευση ως μεγάλο κακό. Δεν ξέρω αν οι αφίσες είναι ωραία ιδέα, αλλά μιλώντας προσωπικά από την μεριά των θυμάτων και των πιθανών θυμάτων στο μέλλον (γιατί είμαι γυναίκα και δεν έχω πεθάνει ακόμα), καλά θα ήταν να γνωρίζουμε τα μούτρα των βιαστών, να τους αποφεύγουμε ακόμα και για καλημέρα. Θα μου πεις τι θα κάνουν οι βιαστές αν δεν τους μιλάει κανείς; Δεν με νοιάζει καθολου. Δεν είναι για την Κοινωνία αυτοί, είναι για τις σπηλιές. Εκεί να πάνε. Εδώ είναι επιζήμιοι.
3) Να θυμηθούμε τις χριστιανικές αρχές μας. Να τις θυμηθούμε, αλλά τι σημαίνει "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω", ότι οι περισσότεροι άντρες είναι αμαρτωλοί κι έχουν βιάσει; Πώς βγήκε το συμπέρασμα αυτό, κρίνετε από την πάρτη σας και τον κύκλο σας; Οι περισσότεροι άντρες, φυσικά είναι αναμάρτητοι, δεν έχουν βιάσει ποτέ. Ζουν κανονικά, έχουν υγιή ψυχικό κόσμο και δεν βιάζουν κανέναν, ούτε την σύζυγό τους. Οι βιαστές είναι μειοψηφία, απλώς όσο λίγοι κι αν είναι πρέπει να εκλείψουν γιατί πάντα υπάρχει πιθανότητα να πέσεις πάνω τους.
Στα ΜΜΕ μην σας πιάνει πρεμούρα να προστατέψετε τους βιαστές, δεν κινδυνεύουν από τιποτα, δεν είμαστε ζώα να προβαίνουμε σε αυτοδικία. Προς το παρόν μόνο τα μούτρα τούς πέφτουν και δεν μπορούν να γυρνάνε παντού με τον αέρα της επιτυχίας όπως πριν -μεγάλη συμφορά! Σκεφτείτε λιγάκι και τα θύματα που κινδύνεψαν αληθινά, σωματικά, μετρήσιμα. Σκεφτείτε τα θύματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK