Πόσα απίδια βάζει ο σάκκος;

 


Έως τώρα δεν έχουμε γράψει απολύτως τίποτα για τον νόμο της συνεπιμέλειας, εκτός από ένα κείμενο πάνω στην φριχτη δήλωση παρουσιαστή που ανήκει στους "Ενεργούς μπαμπάδες" κι είχε δηλώσει ότι η διατροφή είναι μεγάλο τίμημα για 9 μήνες ενοίκιο. Ενοίκιο της μήτρας που έφερε το παιδί στον κόσμο, εννοεί. Η πρώην γυναίκα του είναι αυτή που συρρικνώνεται σε μήτρα που νοικιάστηκε.
Σήμερα εμφανίστηκε αυτό το πανό του μαχητικού μισογυνισμού, συγνώμη, της μαχητικής πατρικότητας - ήθελα να πω. Γράφει: "κουφ@λες φεμινίστριες, δικαστικοί, πολιτικοί, δώστε τα παιδιά μας πίσω, ισότητα και συνεπιμέλεια ΤΩΡΑ".
Εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω με το σύνθημα, διότι δεν μου αρέσουν τα ημίμετρα. Είμαι των καθαρών λύσεων. Προτείνω το εξής κοινωνικό πείραμα: όχι συνεπιμέλεια. Να δώσουμε όλα τα παιδιά στους χωρισμένους μπαμπάδες, σε όσους τα θέλουν κι όσους δεν τα θέλουν, σε όλους. Οι δικαστές θα επανεκτιμήσουν την κατάσταση και θα ακούσουν τις μαρτυρίες τις δικές τους, των σχετιζόμενων εκπαιδευτικών και των παιδιών δύο χρόνια μετά. Και τότε να αποφασίσουν πώς μεγαλώνουν καλύτερα τα παιδιά. Όλοι επιθυμούν το καλό των παιδιών, σωστά; Ας αντιστρέψουμε λοιπόν τελείως τους ισχύοντες όρους, για να διαπιστώσουμε ποιο είναι αυτό.
(Melusine)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK