ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΟΙ (β)

 

Για εμάς που ζούμε στις φτωχές συνοικίες, στο Μενίδι, στο Περιστέρι, στον Βύρωνα, είναι γνωστό ότι υπάρχει ανδρική πορνεία. Δηλαδή είναι γνωστό ότι υπάρχουν άντρες πελάτες που πληρώνουν ΜΟΝΟ για σεξ με αγόρια. Η αντρική πορνεία είναι όπως την περιγράφω κι όχι αλλιώς: αυτοί που καθορίζουν το είδος της πορνείας είναι οι πελάτες, όχι οι εκδιδόμενοι. Οι πελάτες είναι 99% άντρες. Θέλουν γυναίκες; βρίσκονται. Θέλουν αγόρια;  βρίσκονται.

Αγόρια, όχι άντρες, γιατί οι πελάτες ομοφυλόφιλοι και ειδικώς αμφιφυλόφιλοι (αυτοί με την οικογένεια που ψάχνουν για κάτι γρήγορο, αυτό που λέμε "γούστα"), δεν ενδιαφέρονται για άντρες, μόνο για έφηβους. Ο Εθνικός Κήπος, η πλατεία Κουμουνδούρου κι η πλατεία Μεταξουργείου ήταν πάντα πιάτσες των φτωχών νεαρών Ελλήνων. Το 1987 προστέθηκαν στους δικούς μας οι ανήλικοι ομογενείς από την Ρωσία. Το 1990 οι ανήλικοι Αλβανοί. Το 2011 οι αφραγκοι πρόσφυγες. Οι πιάτσες πολλαπλασιάστηκαν, οι τιμές κατέβηκαν και μαζί η ηλικία των νεαρών. Σήμερα το στοματικό σεξ από 13χρονο προσφυγόπουλο κοστίζει στον πελάτη 2 ευρώ. 

Το κίνημα των ομοφυλόφιλων δεν μιλάει ποτέ για την αντρική πορνεία, εκτός αν αφορά το sex trafficking. Ολα τα άλλα μένουν αθέατα, διότι είναι επιλογή κι αυτοδιάθεση του σώματος. Αυτό το αφήγημα το υιοθέτησε από την σημερινό φεμινισμό που όταν λέει "πόρνη", φαντασιώνεται μια ιερόδουλη που ο εκατομμυριούχος πελάτης της στέλνει το τζετ για ένα ρομαντικό δείπνο στην Ρώμη, κι όταν τελικά βρίσκονται στο κρεβάτι, το σεντόνι είναι γεμάτο πέταλα τριαντάφυλλων, ενώ εκείνος περιμένει ανυπόμονα την στιγμή που θα την αποθεώσει.

Η πραγματικότητα που γνωρίζουμε είναι διαφορετική. Όπως είπα σήμερα ο 13χρονος πιτσιρικάς κερδίζει 2 ευρώ για κάθε στοματικό σεξ που προσφέρει, πρέπει να κάνει 20 για να βγάλει ένα μεροκάματο. Είναι αυτοδιάθεση; Δεν νομίζω ότι λέγεται αυτοδιάθεση όταν είσαι άπορος, πάντως κανένας δεν αναγκάζει τους πιτσιρίκους να βγουν στις πλατείες για πελάτες, μόνοι τους πάνε. Κατα τις εκτιμήσεις μου ο αντρικός πληθυσμός των ώριμων ανδρών, μπορεί σε ποσοστό 30%, μπορεί ακόμη παραπάνω, έχει κάποτε την εμπειρία της αντρικής πορνείας -από την μεριά του πελάτη.

Ο δικηγόρος του Λιγνάδη το ξέρει αυτό κι αυτό θυμίζει με την δήλωσή του στο αντρικό κοινό, μεταξύ άλλων στον Δικαστή, στους ενόρκους και στους αναγνώστες που θα παρακολουθούν την δίκη. Το σχέδιό του είναι δόλιο. Σκοπεύει να σπιλώσει την υπόληψη των βιασθέντων θυμάτων ταυτίζοντας τα με τα αγόρια που εκπορνεύονται. Θα τα σπιλώσει ανακλαστικά, διότι στην πορνεία το στίγμα δεν πέφτει ποτέ στον πελάτη, πέφτει μόνο στον εκδιδόμενο. Το κοινό του δεν είναι εκδιδόμενοι, αλλά αρκετοί έχουν υπάρξει πελάτες. 

Ο Κούγιας με αυτήν την τακτική θα πετύχει την μικρότερη δυνατή ποινή για τον πελάτη του κι είναι πιθανόν ακόμα και να κερδίσει. Θα καλύψει τους βιασμούς πίσω από τους πολλούς νόμιμους βιασμούς που έγιναν και γίνονται καθημερινά, λόγω "επιλογής" κι "αυτοδιάθεσης" των νηστικών πιτσιρικάδων. Κι όταν ο Λιγνάδης θα πάρει χαμηλή ποινή ή βγει από το δικαστήριο ελεύθερος, δεν θα φταίει ο Κούγιας. Θα φταίει το κίνημα που έσπρωξε κάτω από το χαλί ό,τι δεν το βόλευε, που πρόδωσε τον σκοπό του και τα πιο αδύναμα μέλη του, τους φτωχούς ομοφυλόφιλους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK