Τι κάνουν οι 13χρονοι στα ξενοδοχεία;

 

Πρόσφατα διαβάσαμε την είδηση αποπλάνησης 13χρονου αγοριού από την 36χρονη καθηγήτριά του. Οι δυό τους είχαν σεξουαλικές επαφές στο σπίτι του αγοριού, στο αυτοκίνητο της καθηγήτριας και σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής της Εθνικής οδού. Στις εφημερίδες επαναλήφθηκε πολλές φορές το σχόλιο που βλέπετε στην φωτογραφία, σχεδόν με τα ίδια λόγια:
"Εντύπωση ωστόσο προκαλεί πως οι υπάλληλοι της ρεσεψιόν άφηναν ΕΝΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟ να ανεβαίνει στα δωμάτια του ξενοδοχείου, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει την παρέμβαση του εισαγγελέα". 

Οι αρθρογράφοι αυτών των ειδήσεων είναι μάλλον γυναίκες κι όχι ιερόδουλες. Γιατί οι άντρες, οι ιερόδουλες και οι υπάλληλοι των ξενοδοχείων γνωρίζουν οτι συνεχώς ανεβαίνουν στα δωμάτια αγόρια 13 χρονών με γυναίκες μεγαλύτερες, αφού ο πατέρας τους έχει πληρώσει βίζιτα με μια ιερόδουλη με σκοπό να τους "κάνει άντρες". Δεν το κάνουν όλοι οι πατεράδες φυσικά, αλλά το κάνουν αρκετοί ώστε ένας 13χρονος σε ξενοδοχείο να μην αποτελεί έκπληξη για τους ρεσεψιονίστ. 
Φυσικά στα ξενοδοχεία υπάρχουν και 14χρονες με μεγάλους άντρες. Βασικά πολύ μεγάλους, 50 χρονών, 60 χρονών και πολύ άσχημους. Σε αυτά τα ζευγάρια οι ρόλοι είναι αντεστραμμένοι, τα κορίτσια είναι οι μετανάστριες ιερόδουλες από την Ανατολική Ευρώπη, αυτές οι όμορφες, οι ψηλές, οι ξανθές, με τις κορμάρες. Οι μεγάλοι άντρες είναι οι πελάτες. Ποτέ δεν θα διαβάσουμε σε είδηση κανενός είδους έκπληξη για την παρουσία τους σε δωμάτια ξενοδοχείου, ενοείται. 

Οι υπάλληλοι ξενοδοχείου δεν εκπλήσσονται με τίποτα, έχουν δει κάθε παραλλαγή διαστροφής και παιδεραστίας που υπάρχει. Για την ακρίβεια νομίζω ότι ετούτοι οι ρεσεψιονίστ όταν έμαθαν ότι ο δικός μας 13χρονος της είδησης πήγε εκεί με την θελησή του, με γυναίκα της επιλογής του,  που διάλεξε για δικούς του λόγους, χαμογέλασαν. Ναι, χαμογέλασαν. Το αγόρι αποπλανήθηκε, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι κερδισμένος σε σχέση με αυτόν που εξαναγκάστηκε σε συνεύρεση από τον πατέρα του, γιατί ήρθε ο καιρός "να γίνει άντρας". Δεν είναι ωραίο να αποφασίζουν οι άλλοι πότε θα γίνεις άντρας. Δεν είναι ωραίο να σου υποδεινύουν τι είναι ο άντρας. Είναι χίλες φορές καλύτερο να το ανακαλύπτεις με δική σου πρωτοβουλία, ακόμα κι αν παραπλανάσαι. Εάν πρόκειται να πληρώσουμε ψυχολογικά για λάθη της εφηβείας μας, είναι καλύτερα να πληρώσουμε για τα δικά μας, παρά γι αυτα που μας ανάγκασαν οι άλλοι να κάνουμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK