Οι χρήστες των πορνό memes.

Πριν λίγες μέρες είχαμε δυο κείμενα στην σελίδα για την πορνοστάρ Ράιλη Ρηντ και το πρόσωπό της που έγινε δεκάδες φωτο-αστεία, που χρησιμοποιήθηκαν δωρεάν από χιλιάδες άτομα για λίγα λάικ. Βρέθηκαν δυο χρήστες του FB που έστειλαν μήνυμα στην σελίδα λέγοντας "δεν σέβεσαι την επιλογή της με αυτά που γράφεις". Τα μηνύματα τους είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού από αυτά που λένε τα κείμενα, δεν εστιάζουν δηλαδή στους χιλιάδες δωρεάν οργασμούς και εκατομμύρια δωρεάν λάικ που παράχθηκαν από την ταινία της Ρηντ -για την οποία η ίδια πήρε μόνο 900 δολάρια. Κατα την γνώμη μου όσοι λένε τέτοια λόγια το κάνουν επίτηδες, για να χάσουμε το νόημα του όρου "σεξουαλική εκμετάλλευση" και να την περιορίσουμε στους νταβατζήδες, στους traffickers κι όσους έχουν επίσημο τίτλο εκμεταλλευτή γυναικών. Δεν τούς νοιάζει για την Ρηντ, απλώς θέλουν να βγάλουμε από το μυαλό μας τους ίδιους, που είναι χρήστες του προσώπου της Ρηντ.

Προσωπικώς στο μυαλό μου έχω συμπόνοια για την Ράιλη, αλλά καμιά συμπόνοια για τους χρήστες. 

Η φωτο των προηγούμενων κειμένων είναι από πορνό του 2010-2011. Από τότε, το πορνό εξελίχθηκε πολύ και οι εικόνες στα αποδεκτά φωτοαστεία εξελίχθηκαν μαζί του. Σήμερα, στο 2020, μόνο κάτι έφηβοι 14 χρονών βάζουν τόσο απλές εικόνες ή γυναίκες 40-50 χρονών, με "προοδευτικές" αντιλήψεις για το σεξ. Αυτοί που βλέπουν πορνό και διαλέγουν τόσο ήπια σενάρια όσο η προηγούμενη φωτό της Ρηντ -που απλώς έχει μια γκριμάτσα πόνου- ανήκουν στις πιο τρυφερές καρδιές και συνιστούν μειοψηφία. Ναι, το πορνό αποκτηνώνει τους ανθρώπους και μειώνει την ενσυναίσθηση, σταδιακά. Η εξέλιξη στο περιεχόμενο του πορνό αλλά και στα μιμίδια το αποδεικνύει, πχ. η διαφορά ανάμεσα στην προηγούμενη φωτό κι ετούτη εδώ που είναι η επόμενη της Ρηντ που έγινε meme. 



Η εξέλιξη είναι σαφής: πονάει και κλαίει, η μάσκαρα έχει κυλήσει από τα μάτια της κι έχει κάνει έναν τεράστιο κύκλο, με ζουμιά να κυλάνε ως το μάγουλό της. "Oh F... you destroyed it", δηλαδή "Ωχ! το κατέστρεψες" Αυτή η φράση στο πορνό χρησιμοποιείται "συνθηματικά"  κυρίως για το πρωκτικό σεξ, όταν το σεξ είναι πολύ βίαιο γι αυτόν που έχει τον πρωκτό. Τώρα λοιπόν έχουμε σαφή αντίληψη για το μήνυμα πίσω από αυτήν την φωτό. 

Οπότε, ας κόψουμε τις ηλιθιότητες για τον σεβασμό στην επιλογή της Ρηντ κι ας πάμε στο μεγάλο θέμα: τι ψυχικό κόσμο έχουν όσοι αυνανίζονται με αυτήν την φωτογραφία; Ποιάς ποιότητας άνθρωποι βλέπουν αυτό το πρόσωπο σε αστείο και γελάνε; 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK