ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ

 

Δύο δίδυμα αδέρφια πρόσφατα δήλωσαν σε εκπομπή πώς γνωρίστηκαν με κοπέλα μέσω ίντερνετ κι έκαναν σεξ μαζί της σε ξεχωριστά ραντεβού, δίνοντας της την εντύπωση ότι έχει ραντεβού με το ίδιο άτομο, τον έναν. Μετά την κατακραυγή ο ένας έγραψε σε δημόσια ανάρτηση τα εξής, το βάζω με την δική τους ορθογραφία:
<<ΚΑΚΩΣ κάθομαι και μπαίνω στην διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά βλέπω ότι σε κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε πως υπάρχει περίπτωση να μπούμε στο survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήταν πριν 1 βδομάδα και πάνε και γράφουν ότι είμαστε και "ΒΙΑΣΤΕΣ"
Όταν σε μια σχέση μεταξύ 3 ανθρώπων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους 2 κι όπως ανέφερα στην εκπομπή δε μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε κι ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε, αυτό θεωρείται βιασμός; (Μην προσπαθείτε να βγάλετε από την μυγα ξυγκι)>>😱
Τι συμπέρασμα βγαίνει από την δήλωση; Το συνηθισμένο, όσοι κάνουν όλα τα σεξιστικά, παραβιαστικά, μη συναινετικά κλπ, με κάθε καινούργια τους δήλωση χειροτερεύουν την κατάσταση. Γιατί; Διότι δεν έχουν υποπέσει σε σπάνιο σφάλμα, αντιθέτως είναι οι ίδιοι άνθρωποι συνέχεια και αυτό που έκαναν είναι ο χαρακτήρας τους. Τίποτα άλλο.
Εδώ ας πούμε ο πρωταγωνιστής ξεκινάει με "ΚΑΚΩΣ ασχολούμαι" με κεφαλαία. Αν είναι "κακώς" μην το κάνεις βρε άνθρωπε, ποιος στο ζήτησε; Εμείς δεν έχουμε απορίες, ο,τι ήταν να πεις, το είπες στην TV. Προχωράει περιγράφοντας φανταστικούς εχθρούς που τον ζηλεύουν επειδή ενδέχεται να μπει στο σαρβαιβορ. Ποιος ζηλεύει όσους μπήκαν σε τηλεπαιχνίδι, ένας Θεός ξέρει. Και τι έκαναν οι ζηλιαρηδες; Ξέθαψαν μια συνέντευξη από την εποχή του Τουταγχαμών, 1 βδομάδα παλιά. Πιάνεται 1 βδομάδα παλιά; Κατά την γνώμη του όχι. Πάνε οι ζηλιαρηδες να τον βγάλουν "ΒΙΑΣΤΗ" σε κεφάλαια κι εισαγωγικά. Όχι παιδί μου, λάθος κάνεις, ΒΙΑΣΤΗ σε βγάζουν, χωρίς εισαγωγικά, κανονικό δηλαδή.
Συνεχίζει λέγοντας "όταν σε μια σχέση 3 ανθρώπων". Συγνώμη, εδώ οι σχέσεις είναι 3, μια εσύ κι ο αδερφός σου, μια εσύ με την κοπέλα και μια ο άλλος με την κοπέλα. Το ότι είστε τρεις κι οι δυο άντρες δίδυμοι δεν σημαίνει ότι είστε τρεις που έχετε όλοι μαζί μια σχέση. Εκτός αν νομίζεις ότι όπως λέμε "ο φίλος του φίλου μου είναι και δικός μου φίλος", μπορούμε να πούμε "η κοπέλα του αδερφού μου είναι και δικιά μου κοπέλα" .
Λοιπόν "η κοπέλα δεν μας είπε κάτι, αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε". Δηλαδή κατάλαβε ότι εμφανίζεστε εναλλάξ ως ένα πρόσωπο; Από πού κι ως πού το θεωρείς αυτό, αφού δεν σας είπε κάτι; Μήπως επειδή σε βολεύει να λες έτσι τώρα; Γιατί νομίζω ότι θα γελούσες με τον αδερφό σου, όταν το έκανες, ως αστείο το παρουσίασες. Μοιάζει κάπως με τις πλάκες που βλέπουμε στο YouTube, που ο μπαμπάς εμφανίζει ξαφνικά τον δίδυμο του στο μωρό του κι εκείνο μένει με το στόμα ανοιχτό κι όλοι γελάνε. Απλώς μετά αρχίζει να κλαίει και κόβονται τα γέλια. Αυτό νομίζω ότι συνέβη στην κοπέλα όταν έμαθε από την TV ότι δεν γνώρισε στενά έναν, άλλα δύο άντρες. Έβαλε τα κλάματα.
Όχι, δεν προσπαθεί κανείς να βγάλει από την μύγα ξίγκι. Εσύ προσπαθείς να μας πεις ότι το σεξ με έναν άγνωστο που δεν τον διάλεξες είναι πλακιτσα. Εσύ το λες πλακιτσα, εμείς το λέμε βιασμό

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK