Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

 


Μιά είδηση πρόσφατη που πέρασε σχεδόν ασχολίαστη: την Πρωτοχρονιά δυό Αλβανίδες αδερφές δολοφονήθηκαν από τον επίσης Αλβανό ΧΧ που επί 20 χρόνια τις εξέδιδε (https://www.real.gr/kosmos/arthro/dipli_dolofonia_pou_apokalyfthike_stin_albania_odigise_se_kykloma_polisis_brefon_sti_thessaloniki_binteo-702673/) Εκτός αυτού τις ανάγκαζε σε τεκνοποιία και πουλούσε τα μωρά στη Θεσσαλονίκη -έχει πουλήσει τουλάχιστον 10 μωρά. Οι δυό αδερφές τον απείλησαν ότι θα τον καταγγείλουν στην Αστυνομία, αυτός τις σκότωσε και μετά συνελήφθη, τέλος της είδησης -γιατί, τι άλλο να πούμε; 

Οι εφημερίδες πάντα σταματάνε εκεί, στα φτωχά θύματα και στον κακό, πλην όμως παραπλήσια φτωχό άμεσο δράστη. Η συζήτηση για την εκμετάλλευση του σώματος των γυναικών πάντα εκεί σταματάει, μας λένε για τις ιερόδουλες, το πολύ-πολύ και για τον νταβατζή, όχι όμως για τους πελάτες. Άραγε υπάρχει μια άτυπη συμφωνία των ΜΜΕ με τους ευκατάστατους ώστε να κόβεται η κουβέντα στην μέση, ή μήπως αδιαφορεί ο κόσμος για τις γυναίκες που χάνονται; Μάλλον και τα δύο, είναι ενδεικτικό οι γυναίκες σε αυτό το άρθρο δεν αναφέρονται καν με το όνομά τους, είναι οι "δυό αδερφές", όπως λέμε "τα δυό χαμομηλάκια". 

Εμείς όμως θέλουμε να μάθουμε κα τα υπόλοιπα, αυτά που αφορούν τους ευκατάστατους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. 

1) ο μαιευτήρας που ξεγέννησε τις γυναίκες, ήταν ενήμερος για τις αγοραπωλησίες; 

2) ο δικηγόρος που πήγε 10 φορές με εξουσιοδότηση στο Πρωτοδικείο για να επικυρώσει την τεκνοθεσία, πώς λέγεται; Αυτός ήταν 100% ενήμερος.

3) Τα μωρά που βρίσκονται; Οι πελάτες που τα πήραν και τώρα είναι "ευτυχισμένοι γονείς", γνωρίζουν ήδη ότι τα αγόρασαν μια που έδωσαν τα χρήματα. Τους φαίνεται λογικό ότι η αναπαραγωγική ικανότητα ορισμένων πολύ φτωχών γυναικών γίνεται αντικείμενο εμπορικής συναλλαγής; Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν ότι χωρίς την φτώχεια και το ατέλειωτο ξύλο, δεν θα υπήρχαν μωρά για τους ίδιους, όμως ούτε γυναίκες ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΕΣ; 

Κατά την γνώμη μου, αυτοί που πανηγυρίζουν με ελαφριά καρδιά για τους (διάσημους ή γνωστούς τους) ευτυχείς γονείς που επιτέλους απέκτησαν το γονεϊκό δικαίωμα το οποίο με φυσικό τρόπο δεν είχαν, πρέπει να σκέφτονται πάντα εις βάρος τίνος το απέκτησαν. Η αναπαραγωγή δεν πρέπει ποτέ να γίνεται εμπόρευμα, γιατί αυτό συμβαίνει πάντα εις βάρος της σωματικής ασφάλειας και της ίδιας της ζωής των φτωχών γυναικών. Αυτή είναι η θέση των Πολιτικών Ημερολογίων. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK