ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ;

 

Το News 247, αναφέρει ότι ο προπονητής ιστιοπολοΐας βίασε την 11χρονη αθλήτρια πρώτη φορά στο αυτοκίνητο του, ενώ την επόμενη φορά στο ίδιο το δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της.
Από κάτω, αναγνωστήρια ώριμης ηλικίας - που της κόβει, που έχει ζήσει δηλαδή- έχει τις αντιρρήσεις της.
"Ας με λιθοβολήσετε ΑΛΛΑ γιατί συνέχεια έχω την εντύπωση ότι οι κύριες και τα κοριτσάκια δεν έχουν χεράκια, ποδαράκια, στόμα να φωνάξουν; Την έπιασε... την έκατσε... την έριξε...Για μαριονέτα πρόκειται;".
Να το λοιπόν. Η Αναγνώστρια υποψιάζεται ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Οι κυρίες (δηλαδή η Μπεκατώρου σύμφωνα με τον γνωστό χλευασμό της πολιτικού Λένας Αξιόγλου) και τα κοριτσάκια όμως(η 11χρονη), γιατί δεν χτυπάνε με τα χέρια τους, δεν τρέχουν με τα πόδια τους, δεν ουρλιάζουν με το στόμα τους, όταν δέχονται σεξουαλική επίθεση από τον προπονητή; Γιατί;
Διότι απλούστατα δεν είναι φυσιολογικό να σου επιτίθενται και δεν οφειλεις να προετοιμάζεσαι ώστε να ξέρεις τι να κάνεις στην επίθεση. Η επίθεση είναι η ανωμαλία, η παρεκτροπή από την κανονικότητα. Η ομαλότητα είναι να κάνεις την προπόνηση σου κι ο προπονητής όταν τελειώσεις να σε οδηγήσει σπίτι σου και να πει "Καληνύχτα". Εκείνος πρέπει να έχει τον νου του στην προπόνησή σου, κι εσύ πρέπει να έχεις το μυαλό σου στην προπόνηση, στους αγώνες που θα έρθουν, στην σωστή διατροφή σου κλπ. Είναι ανωμαλία ο προπονητής να σκέφτεται το αιδοίο σου κι είναι διπλή ανωμαλία εσύ να βρεις πώς θα αποφύγεις την σεξουαλική επίθεση, ειδικώς όταν δεν έχεις καν συνειδητοποιήσει ότι έχεις αιδοίο- σεξουαλικό όργανο. Ή μήπως δεν το ξέρετε ότι στην Ε' Δημοτικού τα κοριτσάκια χρησιμοποιούν το αιδοίο για να ουρούν μόνο; Ή μήπως δεν το ξέρετε ότι τα κοριτσάκια δεν αναγνωρίζουν καν ότι αυτό που έγινε είναι βιασμός;
Αυτή η σκέψη που εκφράζει η 60χρονη Αναγνώστρια ότι οι γυναίκες οφείλουν από την κούνια ως τον τάφο τους να επικεντρώνονται στο ότι έχουν αιδοίο που όλοι θα θέλουν να του επιτεθούν, η σκέψη ότι όλες οι γυναίκες είναι ένα αιδοίο κι όλοι οι άντρες πιθανοί βιαστές, είναι η ανωμαλία. Δεν οφείλουμε να προετοιμαστούμε ώστε να αποτρέψουμε την επίθεση κανενός. Δεν θα αποδεχθούμε την σκέψη ότι όλοι οι άντρες είναι πιθανοί βιαστές, δεν θα ζήσουμε παίρνοντας μέτρα σε κάθε μας βήμα, δεν θα ζήσουμε μέσα στο φόβο.
Δεν είναι δική μας υποχρέωση να αποφεύγουμε τον βιασμό, είναι υποχρέωση των αντρών να μην βιάζουν.
(Melusine)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK