ΜΕΤΑΜΌΣΧΕΥΣΗ ΜΉΤΡΑΣ

 


Εμείς οι γυναίκες δεν ξέρουμε πού να βάλουμε το κεφάλι μας κι από τι να προφυλαχθούμε: από εδώ σεξουαλικές παρενοχλήσεις, από κει βιασμοί, σε κάποιες χώρες κόψιμο της κλειτορίδας, σε άλλες απαγόρευση της έκτρωσης, διακίνηση γυναικών και κοριτσιών με σκοπό τον αγοραίο έρωτα παγκοσμίως σε άνθηση, ξύλο και βρίσιμο επίσης παγκοσμίως από πατεράδες /συζύγους/ εργοδότες, τώρα σε όλα αυτά ήρθε κι ο καινούργιος μπελάς:
Η φετιχοποίηση της γυναικείας μήτρας για αυτούς που δεν την έχουν, αλλά την θέλουν.
Σκίτσο "Reimagine birth" λοιπόν που δείχνει ένα αντρικό σώμα, με πέος και μέσα του μια μήτρα. Όχι μόνη της, αλλά με μωρό που έχει γυρίσει προς τα κατω κι είναι έτοιμο να βγει στο κόσμο. Από πού να βγει αφού δεν υπάρχει αιδοίο και κόλπος; Ακολουθήστε τα λουλούδια για να βρείτε την έξοδο, θα βγει από τον πρωκτό.
Συγνώμη κιόλας, ο πρωκτός είναι για να βγαίνουν τα κόπρανα, όχι τα μωρά. Αφήστε την φύση στην ησυχία της και περιορίστε τις φαντασιώσεις σε ο,τι δεν βλάπτει τους άλλους. Εντάξει; Πριν αρχίσουμε να βρίσκουμε σε χαντάκια και χωράφια νεκρές εικοσάχρονες τριτοκοσμικής προέλευσης, ΧΩΡΙΣ μήτρα -και την μήτρα μέσα σε ένα πλούσιο άντρα της Δύσης.
Θέλει και λίγη ηθική η ζωή. Κατανοητό;
(Το σκίτσο λέγεται Reimagine birth, που σημαίνει ξανα-φαντάσου την γέννα)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK