ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΙΤΚΟ ΜΑΣΑΖ

 

Φωτογραφίες από 3 διαφορετικές επιχειρήσεις που προσφέρουν μασάζ στο σπίτι. Και οι τρεις έχουν φωτογραφίες των γυναικών που κάνουν το "απολαυστικό" μασάζ καθώς και την φράση "γνωρίστε τις θεραπεύτριες μας" ή "επιλέξτε την θεραπεύτρια σας". Μέσα στα σάιτ, δίπλα από την φωτό της κάθε εργαζόμενης υπαρχει ένα κουτάκι με πληροφορίες για αυτήν. Επιλέγεις όποια σου αρέσει. Πολύ περίεργες διαφημίσεις, διαφορετικές από των επιχειρήσεων που σου στέλνουν ηλεκτρολόγο ή καθαρίστρια. Θα ήθελα να μαθω γιατί σε αυτές τις επιχειρήσεις με μασάζ στο σπίτι υπάρχουν μόνο γυναίκες, οι άντρες δεν είναι ικανοί μασέρ; Τι δουλειά έχουν οι φωτογραφίες των γυναικών και γιατί ο πελάτης διαλέγει μασεζ από την φωτό; Τι σχέση έχει η επαγγελματική απόδοση με την εμφάνιση του επαγγελματία; Το μασάζ γίνεται με τα χέρια ή με τις βλεφαρίδες και το ξανθό μαλλι; Ποιο είναι το νόημα των πληροφοριών για κάθε γυναίκα; Θα εξετάσει ο πελάτης την γνωστική της επάρκεια ή μηπως θα διαλέξει θεραπεύτρια σύμφωνα με τα χόμπι της;
Οι διαφημίσεις αυτές παρουσιάζουν δύο προβλήματα. Καταρχάς σεξουαλικοποιουν μια παροχή υπηρεσιών που δεν είναι σεξουαλική. Έπειτα, με τον τρόπο που είναι γραμμένες μετατρέπονται για τον πελάτη σε ανοιχτή πρόσκληση σεξουαλικής παρενόχλησης των εργαζομένων γυναικών. Του υποβάλουν την παρενόχληση ως μια κάποια πιθανότητα και φυσικά ως πιθανότητα που θα περάσει ατιμώρητη.
Δεν είναι καθόλου δύσκολο να φανταστούμε πώς χτίζεται το σκηνικό που θα αποτελέσει περιστατικό παρενόχλησης για τις γυναίκες: ο άντρας έχει ήδη διαλέξει θεραπεύτρια στην ηλικία που επιθυμεί, με το χρώμα μαλλιών και την σιλουέτα που προτιμά. Είναι στο δικό του σπίτι, ξαπλωμένος και ημίγυμνος. Έχει πει σαχλαμάρες της ψιλοκουβεντουλας επί μισή ώρα. Γιατί να μην πει και μια παραπάνω, π.χ."Τρίψε με λίγο παρακάτω" ή "Είσαι ωραία κοπέλα, αν σου δώσω 30 ευρώ, θα μου κάνεις το Χ;".
Η γυναίκα που θα βρίσκεται εκεί, δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα εκτός από το να πει όχι. Να καταγγείλει, ούτε για αστείο, δεν έχει καμία απόδειξη και βρίσκεται μόνη της στο σπίτι ενός άντρα που φοράει μια πετσέτα. Αυτός ο άντρας είναι ένας από τους πολλούς παρόμοιους που θα συναντήσει. Δεν θα είναι όλοι, αλλά θα είναι αρκετοί. Γιατί, τι θα πάθουν αυτοί αν πουν μια αισχρότητα; Εκείνη όμως για κάθε 5ευρω από το αφεντικό της, πρέπει να αντιμετωπίζει κι από ένα τέτοιο γεγονός. Ποιος είναι ο λόγος κυρίες και κύριοι να συμβεί αυτό;
Τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν οι επιχειρήσεις με το μασάζ στο σπίτι έβαζαν φωτογραφίες από τοπία: μια ήρεμη λίμνη, ένα δάσος καταπράσινο, ένα άγαλμα του Βούδα. Θα ήταν διαφορετικά αν ο πελάτης αγνοούσε ποιος θα του κάνει μασάζ, μια κοπέλα 20 χρόνων ή ένας άντρας 60. Δεν βλέπω τον λόγο να σκάβουμε τον λάκκο των γυναικών και να τις αναγκάζουμε να ισορροπούν από πάνω του, για ένα κομμάτι ψωμί.
Εσείς τον βλέπετε;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK