Σοφία Μπεκατώρου.

 


Πρώτα βγήκε η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου κι αποκάλυψε την σεξουαλική της κακοποίησή από παράγοντα της αθλητικής Ομοσπονδίας που την αφορά.

Μετά βγήκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κι απάντησε πως αυτά όλα είναι ιδιωτικές σχέσεις και πού να τα ξέρει;
Ανάμεσα αρκετοί αναγνώστες της είδησης κατηγόρησαν την Μπεκατώρου ότι δεν είχε καμία δουλειά να πάει στο δωμάτιο του παράγοντα. Εμείς οι γυναίκες καταλαβαίνουμε την θέση στην οποία βρέθηκε η Μπεκατώρου, γιατί έχουμε βρεθεί καλεσμένες σε σπίτια γνωστών ή τους έχουμε καλέσει σπίτι μας, κι ήταν οι φίλοι μας, οι καθηγητές που μας έκαναν ιδιαίτερο, οι προπονητές μας, ο παπάς του κατηχητικού αυτός που μας επιτέθηκε. Οι βιασμοί στην πλειοψηφία τους δεν γίνονται από άγνωστα άτομα, αλλά από φιλικά πρόσωπα και άτομα με θέση εξουσίας απεναντί μας.
Κάποιοι άλλοι αναγνώστες είπαν το τελείως εξωπραγματικό, ότι η Μπεκατώρου, παντρεμένη, με παιδιά, έκανε την αποκάλυψη για λόγους δημοσιότητας. Λες και δεν ξέρει ότι η αποκάλυψη της στιγματίζει την ίδια και την οικογένειά της, ότι αύριο θα συζητάνε όλοι οι γνωστοί του άντρα της και των παιδιών της ότι η σύζυγος κι η μάνα βιάστηκε πριν χρόνια. Ένας Θεός ξέρει πόσα χρόνια το σκεφτόταν ( όλα προφανώς, από τότε μέχρι τώρα) μέχρι να μαζέψει το κουράγιο για να το πει σε όλους.
Η Μπεκατώρου έκανε 100% το σωστό για την κοινωνία, καταστρέφοντας την δική της εικόνα. Μακάρι να έκαναν όλες οι γυναίκες το ίδιο, ειδικά για άντρες με θέση ισχύος που βιάζουν κατά συρροή κορίτσια που βρίσκονται υπό την εξουσία τους. Μακάρι να το έκαναν οι κόρες για τους πατεράδες τους, τους θείους και τους παππούδες τους. Μακάρι να γίνουν θρυψαλα όλοι οι θεσμοί που στην ηγεσία τους βρισκονται άντρες που εκμεταλλεύονται σεξουαλικά τις γυναίκες. Όλοι αυτοί να μην έχουν μούτρα να πάνε ως το περίπτερο. Στάχτη και μπούρμπερη στις οικογένειες που κρατάνε ωραίο προσωπείο, πνίγοντας στην σιωπή τα ποτάμια με δάκρυα των κακοποιημένων γυναικών μέσα τους.
Η Σοφία Μπεκατώρου έκανε το σωστό. Την ευχαριστούμε θερμά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK