ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΡΕ

 

 


(Είδα αυτήν την φωτό σε ανάρτηση σήμερα και είχε πολλά ειρωνικά σχόλια, αλλά εγώ δεν ικανοποιήθηκα από τα σχόλια που ανέφεραν τον άντρα της φωτογραφίας ως ασυνάρτητο ανόητο. Διαφωνώ και κάνω την δική μου ανάλυση.)
Λέει εδώ ο άντρας σχολιαστής.
"Βρες κάποιον που να ΜΗΝ τον νοιάζει ο οργασμός σου. Δεν νοιαζόμαστε όλοι για τον γυναικείο οργασμό. Για μένα είναι τελείως ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. Πιστεύω είναι δεδομένο ότι 95% των γυναικών θα αντάλλαζαν έναν οργασμο με το τέλειο ραντεβού ακολουθούμενο από τέλεια προκαταρκτικά ακολουθούμενο από τέλεια διάρκεια και τεχνική σεξ ακολουθούμενο από τέλεια συζήτηση με αγκαλιές και φιλιά. "
Η αρχική σκέψη όποιου το διαβάζει αυτό είναι "Καλά, τι λέει; Δεν καταλαβαίνω τίποτα". Μέρος της σύγχυσης οφείλεται στην έλλειψη σημείων στίξης, λείπουν διακόσια κόμματα και μια παύλα. Ένα άλλο μέρος της σύγχυσης οφείλεται απλώς στο μυαλό του Κώστα -του σχολιαστή μας.
Τι θέλει να πει ο Κώστας; Απλούστατα ότι 95% των γυναικών θα προτιμούσε μόνο αγκαλιές και φιλιά, από ένα ραντεβού που έχει τα πάντα: προκαταρκτικά, τέλεια τεχνική του σεξ, διάρκεια και οργασμό. Γιατί το λέει αυτό; Διότι απλούστατα στο κεφάλι του είναι ενα πράγμα το σεξ, κι ένα τελείως άλλο πράγμα τα φιλιά κι οι αγκαλιές. Τρόπον τινά, αλληλο-αποκλείονται.
Μα καλά, ο Κώστας δεν ξέρει ότι το σεξ περιλαμβάνει αγκαλιές και φιλιά; Όχι, δεν το ξέρει. Οι αντιλήψεις του καθενός μας για το τι είναι το σεξ διαμορφώνονται από όλες τις προσλαμβάνουσες εικόνες που έχουμε, δηλαδή όσα ζήσαμε, όσα μας είπαν κι όσα είδαμε. Δεν προκύπτουν πηγαία, έμφυτα, και δεν είναι φυσικός ο τρόπος που εκδηλώνονται. Βέβαια το ίδιο το σεξουαλικό ένστικτο είναι φυσικό, αλλά η εξωτερίκευση του είναι αποτέλεσμα της κοινωνικοποίησης μας, επομένως διαμορφώνεται από όσα βρίσκονται στο περιβάλλον μας.
Κατά την γνώμη μου ο Κώστας έχει υιοθετήσει ως σεξ, την αντίληψη της πορνό βιομηχανίας περί σεξ: ένα περίεργο πράγμα που δεν περιλαμβάνει γενικώς τρυφερότητα, οι άνθρωποι δεν έχουν σώμα ως ολότητα αλλά μεμονωμένα όργανα που βλέπουμε ( κυρίως αιδοίο, στόμα, πρωκτό, πέος), δεν χαϊδεύονται παντού, ό,τι κάνουν σχεδόν δεν περιλαμβάνει χέρια ( εκτός αν το χέρι υποκαθιστά κάποιο γεννητικό όργανο) αφού τα χέρια εμποδίζουν την καθαρή θέα της κάμερας προς τα όργανα, κι αντί να φιλιούνται κανονικά, κάνουν κάτι ακροβατικά με την γλώσσα σαν σαύρες.
Έχει δίκιο ο Κώστας -κι ο κάθε παρόμοιος που λιώνει το μυαλό του από το πορνό- να νομίζει ότι το σεξ είναι ένα πράγμα, ενώ τα φιλιά κι οι αγκαλιές είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν τα βλέπει ποτέ μαζί σε πορνό. Αντιθέτως, βλέπει χαστούκια, βρισιές, φτυσιματα, γενική υποτίμηση και περιφρόνηση των γυναικών. Μέρος της περιφρόνησης των γυναικών που απεικονίζεται στο πορνό (πολύ δίκαια, διότι το αξίζουν οι γυναίκες) αντηχεί εδώ και στα λόγια του σχολιαστή μας ο οποίος λέει "για μένα ο γυναικείος οργασμός είναι τελείως αδιάφορος". Δεν του περνάει από το μυαλό η λογική σκέψη πως δεν θα βρει γυναίκα να θέλει να ξανακάνει σεξ μαζί του, εάν αδιαφορεί για τον οργασμό της. Δεν είναι ικανός πια να σκεφτεί ούτε λογικά, ούτε με ανθρωπιά, έχει κάνει το κεφάλι του πουρέ από τις πολλές "ταινίες ενηλίκων".
Εγώ έχω ένα μόνο να πω στον σχολιαστή μας και τους θαυμαστές του πορνό, να το κόψουν. Αυτό που δείχνει η πορνό βιομηχανία δεν είναι σεξ, είναι το μίσος κατά των γυναικών σε εικόνες. Μείνετε μακριά από όλες τις μορφές μίσους, γεμίζετε το μυαλό σας με σκατά και την ψυχή σας με σκοτάδι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK