Άλλο τα κοριτσίστικα ποδαράκια, άλλο τα αγορίστικα.

 Μερικοί ισχυρίζονται ότι είναι εμμονή του φεμινιστικού κινήματος πως οι γυναίκες κι οι άντρες αντιμετωπίζονται διαφορετικά από την ώρα που γεννιούνται. Ας το δούμε μαζί άλλη μια φορά, συγκρίνοντας τις περιγραφές προϊόντος σε αυτά τα σχολικά παιδικά παπούτσια της πολύ μεγάλης εταιρείας Clarks.



<<Αγόρι: Τα σχολικά παπούτσια για αγόρι από την σειρά Στομπόσαυρος, διαθέτουν ανθεκτική σόλα από λάστιχο, με ειδικό προστατευτικό στα δάκτυλα -τέλεια για να τρέχεις γύρω-γύρω στην αυλή. Διπλές λωρίδες χράτς εξασφαλίζουν καλή εφαρμογή στο πόδι, ενώ οι λπετομέρειες του δεινόσαυρου προσθέτουν μια διασκεδαστική πινελιά κι η φόδρα από υλικό Agion κραταει το πόδι δροσερό όλη την μέρα. >>


<<Κορίτσι: Φωτίστε την γκαρνταρόμπα της με αυτά τα κομψά δερμάτινα παπούτσια. Εχουν μια ταινία χρατς με κεντημένα λουλουδάκια ως τα δάχτυλα και τεχνολογία Agion που κρατάει τις μυρωδιές μακριά. >>

Όπως βλέπετε τα αγόρια χρειάζονται ανθεκτικά υλικά, διπλό κούμπωμα με χρατς και προστασία στα δάκτυλα ώστε να τρέχουν πολύ, ενώ τα κορίτσια που ο σκοπός τους από την κούνια τους είναι να έχουν φωτεινή γκαρνταρόμπα, δεν προκειται να τρέξουν στην αυλή, απλώς θα καθίσουν σε ένα παγκάκι, γι αυτό το ένα χράτς με τα κεντημένα λεπτεπίλεπτα λουλουδάκια είναι ό,τι πρέπει.

Το πόδι της γυναίκας είναι για να φαίνεται όμορφο όταν καθεται, όχι για να περπατάει, και φυσικά όχι για να τρέχει. Ο σχεδιασμός των διαθέσιμων γυναικείων προΙόντων, που είναι διαφορετικός από τον ομοειδή αντρικό, το δείχνει από τότε που τα θηλυκά ακόμα αλλάζουν δόντια. Στο Δημοτικό φοράνε άχρηστα λουλουδάκια, στο Γυμνάσιο θα φοράνε τα πιο άχρηστα 12ποντα. Τα αγόρια φοράνε τα αθλητικά τους ακόμα και στο κλαμπ, ή μπότες μάχης. Όταν θα πάνε για δουλειά, οι γυναίκες θα φοράνε γαλότσες για την βροχή που θα τις αλλάζουν με γόβες εντός του γραφείου, ενώ οι άντρες τα απλώς περιποιημένα δερμάτινα μποτάκια τους. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τον τάφο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK