ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΠΙΟΙΗΣΗ Ή ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ;

 

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ;
Κάποιος μου είπε πως κακώς βλέπω το τσηρλήντινγκ ως σεξουαλικοποίηση κι αντικείμενοποίηση των γυναικών και πολύ κακώς βλέπω παντού σεξισμό, η κοινωνία έχει αλλάξει κι όλα αυτά είναι απελευθερωτικά από αστικές δεσμεύσεις καθωσπρεπισμού.

Τώρα, μαλιστα, αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα κι αυτή μια πολύ ωραία θεωρία, παραμυθένια, αρκεί να αποδειχθεί. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν: θα μετρήσουμε πόσες ομάδες αντρικού cheerleading θα φτιαχτούν. Είμαι σίγουρη πως αν υπάρχει κάποιο αθλητικό ιδεώδες που υπηρετειται από το κούνημα των πονπομ και το στριφογυρισμα του μπατόν, οι άντρες θα το αντιληφθούν και θα τρέξουν να σχηματίσουν δικές τους ομάδες "αθλητικού ομαδικού χορού". Έτσι κι αλλιώς καταγίνονται με τα αθλήματα, γενικά. 

 


Ελπίζω βέβαια να το κάνουν με καλύτερη στολή από αυτή την συντηρητικούρα της φωτογραφίας, δηλαδή με crop top μπλουζάκι με έξω την κοιλιά και καυτό σορτσάκι, κατά προτίμηση λυκρα για να κολλαει και να διαγραφεί σωστά τα οπίσθια, δηλαδή με στολή αντίστοιχη με των γυναικών. Νομίζω πως κι οι άντρες έχουν ποπό που ήρθε η ώρα να δει το φως της δημοσιότητας, αφού αυτή η δημοσιότητα ενδυναμώνει και δεν αντικειμενοποιεί. Περιμένω να δω πόσοι έχουν σκοπό να μας τον δείξουν κουνώντας τον, στριφογυρίζοντας σωστά τα πον-πομ και κραυγάζοντας όλοι μαζί. Δεν βιάζομαι. Θα περιμένω.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK